Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

HÍREK

2017. július 19.

Újra Japánban - Partnerkapcsolatok a láthatáron.

Az ITware ismét japánba látogatott, hogy tovább bővítse ügyfeleinek körét és újabb megoldásokkal bizonyítsa továbbra is a hazai szoftverfejlesztés hírnevét. Az út célja a FLEETware járműkövető szolgáltatás japán piaci bevezetésének előkészítése volt, melynek legfontosabb lépése, hogy a sikeres japán pilotunkra alapozva megtaláljuk a megfelelő partnert a japán FLEETware szolgáltatás elindításához.

 

Bővebben...

2017. július 04.

Új telekommunikációs projekt - Élesben!

Az ITware Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató legújabb online projektjében munkatársaink szakértőként közreműködtek. A hosszú napok és hónapok kemény munkájának az eredménye a múlt hónapban megtörtént élesítés!

Bővebben...

2017. máj. 25.

ITware Portal Fejlesztési Esettanulmány

2017. április 5.

Egy zöldmezős projekt részeként került fejlesztésre az Itware Kft által egy online kiadványkezelő keretrendszer, amely magában foglalja a konvertálás, tartalomkezelés, beszerzés és megjelenítés modulokat is.

Bővebben...

2016. december 07.

Az ITware Japánban – Esettanulmány

Az ITware sikeres japán piaci belépését követően cégünk most bemutatkozott az EU-Japán Központ honlapján is. Esettanulmányunk részletesen elmagyarázza miért választottuk a japán piacot, milyen lépéseket tettünk meg eddig, milyen kihívásokkal szembesültünk, és hogyan képzeljük el a folytatást.

A központ honlapján szereplő tanulmány megtekintéséhez regisztrált tagság szükséges, ezért esettanulmányunkat publikáljuk saját honlapunkon is, hogy bárki számára hozzáférhető lehessen.

 

Bővebben...

2016. november 03.

A FLEETware segítségével felszámolt a rendőrség egy autótolvaj bandát!

Váratlan meglepetésre ébredt Budapesten egy fafeldolgozással foglalkozó vállalkozás munkatársa szeptember végén. A napi rutinnak megfelelően nyugodtan indult volna el munkahelyére a céges járművel. Az autó parkolási helyéhez érve döbbenten látta, hogy nem található a jármű azon a helyen, ahol este leparkolta. A kezdeti sokk után, hogy ez tényleg megtörténhetett vele, nem esett kétségbe teljesen, mert volt egy erős ütőkártya a kezében, mely létjogosultsága ebben a pillanatban megkérdőjelezhetetlen volt. A járműben mélyen elrejtve figyelt nyomkövető eszközön keresztül a FLEETware járműkövető szolgáltatás.

Bővebben...

2016. október 06.

ITware @HOUG

Microservices, Docker

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén is megrendezi őszi szakmai napját. A rendezvényen való részvétel (idén utoljára) ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2016. október 11.

Helyszín: Magyar Telekom Székház, 1013 Budapest, Krisztina körút 55.

 

A három szekció középpontban az Oracle Cloud szolgáltatásokkal, a Java-val, az üzemeltetés kérdéseivel és az Oracle alkalmazások aktuális helyzetével foglalkozik majd.

Georedundáns Java microservice-ek fejlesztése és automatizált tesztelése docker környezetben

előadásunkal várunk benneteket, találkozzunk a HOUG-on!

2016. október 05.

Felhőszolgáltatók kiválasztása: Amazon vs. OpenStack

A megfelelő felhőalapú platform választása számos felhasználó számára állandó küzdelem, mivel több tényezőt kell figyelembe venni. Ezen cikkben a két legnépszerűbb felhőalapú platformot, az Amazon Web Services-t és az OpenStacket fogjuk összehasonlítani és egymással szembeállítani, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek segítsünk az igényeiknek leginkább megfelelő döntés meghozatalában. Megosztjuk továbbá cégünk választásainak okát felhőszolgáltatók területén, továbbá azt, hogyan használjuk ezen szolgáltatásokat.

Bővebben...