Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

MEGOLDÁSOK

Egyedi szoftverfejlesztés

Az ITware közepes és nagyvállalatok számára fejleszt üzletileg létfontosságú alkalmazásokat, mint a nagyvállalati informatikai piac meghatározó szállítója. Megoldásainkkal segítjük a

területén működő ügyfeleinket piaci sikereik elérésében. 

 

Ügyfeleink számára teljes üzleti megoldásokat nyújtunk, mind funkcionalitást, mind szoftvereink életciklusát tekintve.

 

Bővebben...

Okostelefon és Tablet alkalmazások

A szolgáltatásszektor szereplőinek folyamatosan követni kell a rohamosan változó piaci trendeket, így az online jelenléten kívül már az okostelefon és tablet alkalmazásokra is érdemes kellő figyelmet fordítaniuk. Az okostelefon és tablet alkalmazások használatával a vállalatok lépéselőnyre tehetnek szert azokkal a versenytársakkal szemben, akik még nem teremtették meg ezt a közvetlen kapcsolatot az okostelefon-tulajdonosok fizetőképes tömegeivel.

 

 

Bővebben...

AGENTware - Szerződéskötés érintésre

Az AGENTware tökéletes megoldás a helyszíni értékesítés támogatására. Megkönnyíti az ügynökök munkáját, akik okostelefonon vagy tableten, interaktív módon mutathatják be az értékesítendő szolgáltatásokat vagy termékeket. Segítségével a teljes szerződéskötési folyamat - az igények felmérésétől az ajánlatadáson át az aláírásig - már az első ügyféltalálkozó alkalmával lebonyolítható.

Bővebben...

Kojimori - M2M távoli adatgyűjtés

A Kojimori egy innovatív, cloud-alapú automatizált mérésadatgyűjtő rendszer, melynek fő szolgáltatása a különböző típusú és eltérő térbeli elhelyezkedésű mérőeszközök, szenzorok által gyűjtött adatok tárolása és megjelenítése. Az ITware által fejlesztett rendszer számos olyan területen - köztük a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, turizmusban - nyújt megbízható megoldást, ahol különböző környezeti tényezők, mint például a hőmérséklet, páratartalom, oxigéntartalom stb. befolyásolják az adott tevékenységet. A különféle szenzorok által érzékelt értékeket összegyűjti, rendszerezi, illetve a kívánt formában elérhetővé teszi az egyes ügyfelek, felhasználók számára. Mindezt rendkívül költséghatékony módon és magas megbízhatóság mellett, hiszen a Kojimori megfelel az egyes iparágakban alkalmazott legszigorúbb szabványoknak és elvárásoknak. A Kojimoriról elmondható, hogy egy olyan megoldás, amelyben ötvöződik az ITware által felhalmozott tekintélyes szaktudás a japán precizitással és folyamatszemlélettel.

Bővebben...

NG-BOSS - CRM és Billing

Napjaink ügyfélkezelő és számlázási rendszerei az idők folyamán gigantikussá és átláthatatlanná növekedtek, ami rendkívül megnehezíti és megdrágítja használatukat. Elviekben képesek kiszolgálni a változó felhasználói követelményeket, de működtetésük, támogatásuk túlzott erőforrásokat igényel a távközlési cégektől, amikor ezen iparág profitabilitása folyamatosan csökken.

Bővebben...

Web Self Care - Önkiszolgáló webportál

Ügyfélszerzés és -megtartás önkiszolgáló webportállal. Hagyja, hogy Ügyfelei dolgozzanak Ön helyett! A Web Self Care segítségével egyszerűsítheti ügyfélszolgálati folyamatait, miközben tehermentesíti munkatársait és az ügyfelek kezébe adja az online ügyintézés lehetőségét.

Bővebben...

FLEETware - Flottakövetés

A FLEETware járműkövető rendszer a legmodernebb technológiákat alkalmazza, használatával a céges flotta minden járműve a nap 24 órájában megfigyelhető és nyomon követhető. A járművek kihasználtságában, illetve a felhasználásukban bekövetkezett hatékonyság javulása a cég profittermelő képességének növekedését eredményezi. Az áttekinthető flottakezelés és járműkövetés mellett a rendszer alkalmazásának további előnye, hogy a járművezetők és a járműfelhasználások ellenőrizhetősége nő.

Bővebben...

MANUware - Professzionális gyártáskövető rendszer

A MANUware gyártáskövető egy innovatív, sokoldalú, könnyen kezelhető és rendkívül rugalmas rendszer. Segítségével a felhasználó a különböző távoli, kültéri és beltéri helyszíneken mért környezeti, dolgozói és gépi adatokat valós időben ellenőrizheti, mindezekről egyetlen kattintással könnyen áttekinthető riportokat kérhet le. A szoftver felhasználójától távol eső munkahelyszínek sokrétűen, minden időpontban, visszamenőlegesen is ellenőrizhetővé válnak.

Bővebben...

SMSware - Testreszabott üzenetküldő alkalmazás

Az SMSware segít abban, hogy ismerőseivel, üzletfeleivel, munkatársaival rövid szöveges üzenetekben tartsa a kapcsolatot. Az SMSware biztosítja a kapcsolatot a mobilszolgáltatók SMS központjával, üzeneteit célba juttatja, és Ön mindezt egy kényelmesen használható internetes felületről intézheti. Moduláris felépítésű, így olyan feladatokat tud vele megoldani, amilyet csak szeretne, legyen az egyszerű üzenetküldés, interaktív üzenőrendszer, vagy akár több ezer üzenet gyors és megbízható kiküldése.

 

Bővebben...

MOTIware - Közösségi mobil TV

Az ITware terméke közösségi funkciók hozzáadásával bontja szét a hagyományos televíziózás korlátait és felhasználóközpontú, ergonomikus felületein személyre szabott műsornézési élményt biztosít a mobiltelefonon.

Bővebben...