Magyar English 日本語
Sun
 
Hazai Referenciák-min
 
 
Light Line LDXC TechnologyLight Line R
 
Telekommunikációs Alkalmazásfejlesztési Szolgáltatások
 

dxc logo hz blk rgb 300

A HPE elnyerte a Magyar Telekom alrendszereinek IT megoldás szállítását. Munkatársaink biztosítják több alrendszer esetén az üzleti követelményelemzést, a megoldás arhitekturális és funkcionális tervezését, valamint az End2End megoldás teljes körű szállítását, magas szintű minőségellenőrzést (QA) is biztosítva! Munkatársaink aktívan támogatják az egyes projektek élesítését valamint folyamatos L3-as támogatást is nyújtanak!

(http://www.dxc.technology/nce)

 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LicellLight Line R

 
Fejlesztések
 

icell logo-02-02

Cégünk fejlesztői részt vettek az I-Cell Mobilszoft Zrt. Chinese Mobile Parking projektjében. A Mobil Fizetési Platform az utcai parkolóhelyek menedzselésére is alkalmazható megoldása 2017 augusztusában Kínában is kialakításra került (Yangzhong városban, Jiangsu tartományban). A felhasználók a platformot az utcai parkolás kezdeményezéséhez és fizetéséhez használják. Új, kínai piacra implementált funkciókként, bevezetésre került fizetés WeChat-tel és Alipay-el. Szakértőink feladata volt az ügyfelek és rendszerfelhasználók számára 1-1 webalkalmazás fejlesztése, AngularJS keretrendszer, Javascript / HTML5 / CSS3 nyelveket használva, Angular Material Design-nal. (Angular Material 5.x), valamint tesztelési feladatok (manuális és automata) szakmai támogatása.

(https://icell.hu/)

tech stack AngularJS keretrendszer , Javascript / HTML / CSS, Angular Material Design (Angular Material 5.x)
 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LLufthansa Systems Light Line R

 
Java, Android és .NET Fejlesztési és Szoftvertesztelési Feladatok
 

cloud.itextreme.hu5656274c6abbb8.24252931

A Lufthansa Systems-nél kollegáink olyan fontos és jelentős projekteken dolgoztak, melyek segítséget nyújtanak a menedzserek számára a futó projektek költségeinek tervezésében, illetve olyan kliens alkalmazás kidolgozását végezték, melynek segítségével információk kérhetők le egyes járatokról, utasokról rendkívüli helyzetek esetén. A rendszerfejlesztésen kívül kollegáink különböző rendszerek tesztelésében is jelentős segítséget nyújtottak, hozzájárultak azok gyors és megbízható működéséhez.

(https://www.lhsystems.com/)

tech stack Java, Android, .NET
 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line Ltarr kftLight Line R

 
Telekommunikációs Megoldások
 

320px-TarrKft logo

Az ITware számos megoldást fejlesztett a legnagyobb magyar tulajdonú telekommunikációs vállalkozás számára. A feladatok között volt a meglévő kód refaktorálása, a törvényi megfelelések érdekében az önkiszolgáló portál és az adatbázis szerkezet átalakítása, valamint a mobilszolgáltatás bevezetésének megvalósításához szükséges tervezési és fejlesztési feladatok gyors határidővel történő megvalósítása.

(https://www.tarr.hu/)

tech stack Android 
 
微信图片 20180410161817
 
 
 
Light Line LINVITEL  AGENTwareLight Line R
 

Távközlési Szolgáltatás Értékesítésének Teljes

Folyamatát Lefedő Android Tablet Alkalmazás

 

invitel 1

Az ITware által fejlesztett AGENTware tökéletes megoldás a helyszíni értékesítés támogatására. Megkönnyíti az ügynökök munkáját, akik okostelefonon vagy tableten, interaktív módon mutathatják be az értékesítendő szolgáltatásokat vagy termékeket. Segítségével a teljes szerződéskötési folyamat – az igények felmérésétől az ajánlatadáson át az aláírásig – már az első ügyféltalálkozó alkalmával lebonyolítható. 

T-Systems Zrt. – Az ITware Kft. szakértőként és fejlesztőként is részt vett a T-Systems Magyarország Zrt. Gamification projektjében. A jelenleg egyre szélesebb körben elterjedő, a munkatársakat játékos formában ösztönző Gamification megoldás létrehozását célzó projektben munkatársaink a tervezéstől a kivitelezés lezárultáig eredményesen közreműködtek, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a létrehozott megoldás népszerűsége a T-Systems munkatársai körében.

(http://www.itware.hu/hu/megoldasok/182-agentware-szerzodeskotes-erintesre)

 
微信图片 20180410161817
 
 
 
Light Line LTransround KftLight Line R
 
Közösség Alapú Lokalizálás Támogatása
 
logo-transround

A Transround Kft. részére szállított Android alapú Nativer alkalmazás célja az egyes Android mobil alkalmazások dinamikus, közösség alapú lokalizációjának támogatása. A megoldás segítségével lehetővé válik az alkalmazások kívánt nyelvre fordítása magán az okostelefon készüléken.

(http://transround.com/)

 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LAtoma Technologies Light Line R
 
Banki Szoftvereket Tesztelő, Integráló Megoldások Fejlesztése, Tesztelése.
 
 atoma-technologies-logo

A londoni központú Atoma Technologies budapesti irodájában banki szoftverek tesztelését és hatékony integrációját támogató szoftver platformok fejlesztése és tesztelése folyik. A cég legfontosabb partnerei a svájci központú, banki szoftver rendszereket fejlesztő Temenos Group AG és a HP. Az ITware a TestIntelligence suite és ReleaseIntelligence termékeik fejlesztéséhez és teszteléséhez biztosít fejlesztői, ill. manuális és automatizált tesztelői erőforrásokat.

(https://www.atoma.tech/)

 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LXpertsys KftLight Line R
 
Szoftverfejlesztés
 
 xpertsys

ITware Kft részt vett az Xpertsys Kft. partnere és megrendelője számára készítendő online kiadványkezelő keretrendszer fejlesztésben. A projekt során a megrendelő igényei alapján külön Konvertáló modult, Tartalomkezelő modult és Megjelenítő modult készítünk. Az egyes platformokra egységes böngésző alapú megoldást alakítottunk ki, így megspórolva a mobil verziók fejlesztésének időigényét. A megbízó számára fő szempont volt a testreszabott megoldás, és az általuk használt technológiákhoz való rugalmas alkalmazkodás, illetve a vásárlók számára minél kényelmesebb szolgáltatás és felhasználói élményt nyújtó felület biztosítása. 

tech stack

Ruby on Rails, Java EJB 3.2 , JPA, Hibernate, JAX-RS, Maven, Arquillian, JWT(JJWT), Wildfly, Apache commons, Pdfbox, Angularis 1.5, NPM, Bower, Bootstrap, Ui router, Ui grid, Videogular, SASS)

 
微信图片 20180410161817
 
 
Vissza