Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun
2018. máj. 07.

Februárban az egyik ügyfelünk sürgős feladattal keresett fel minket. Egy 7/24-ben működő rendszert kezelt, melynek a hátterét többféle szolgáltatás biztosította. Azonban a tranzakciók nagyságának közelmúltbeli növekedése miatt, problémák jelentkeztek a meglévő rendszerben. Egyre többször adat inkonzisztencia történt és ezek kezelése veszélyeztette a szolgáltatás működését, valamint a hatékony üzemeltetését is.

Bővebben...

2018. április 05.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 22. alkalommal rendezi meg az év legnagyobb Oracle szakmai konferenciáját.

 

Bővebben...

2018. február 16.

Csatlakozz TE is az elhivatott és magasan képzett szoftverfejlesztői csapatunkhoz!

Bővebben...

2018. február 02.

A 2017-es Országos IT Megmérettetés abszolút győztese és ezáltal az ország legsokszínűbb IT-s szakembere Zentai Ármin, az ITware Kft. munkatársa.

  

Bővebben...

2018. január 25.

A Manpower Group által 2016-ban közzétett tanulmány szerint a mai Magyaroszágon az IT piacot érinti második legégetőbben munkaerőhiány. A magyar munkaadók még a világátlagnál is nehezebb helyzetben vannak – a megkérdezett munkáltatók 57%-a nyilatkozott úgy, hogy nehezen talál megfelelő munkaerőt. Ez az arány a magyarországi felmérések történetében újabb rekordnak számít. Információ és Kommunikáció Technológia piacán (röviden, IKT) a tehetséggondozás és a megfelelő szakember gárda folyamatos létszámának fenntartása mindig is problémás kérdésnek számított a vállalatok és a kormányok számára.

 

Bővebben...

2017. szeptember 22.

Internet Hungary 2017 Konferencia– az információs társadalom és a digitális gazdaság hazai és nemzetközi képviselőinek részvételével

 

Bővebben...

2017. szeptember 08.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az ITware Kft. előadóként is szerepel a szeptember 14-én megrendezésre kerülő Derrick &Harry Menedzsment és IT est, Meetup-on. 

Bővebben...

2017. augusztus 11.

Mi a tesztautomatizálás?

Az automatizált tesztelés már évek óta meghatározó. A minőségi szoftverfejlesztés érdekében folyamatosan tesztelnie kell a különböző termékeket, ugyan is a leszállított szoftverek esetében mindig előfordulnak hibák.

Bővebben...

2017. július 19.

Az ITware ismét japánba látogatott, hogy tovább bővítse ügyfeleinek körét és újabb megoldásokkal bizonyítsa továbbra is a hazai szoftverfejlesztés hírnevét. Az út célja a FLEETware járműkövető szolgáltatás japán piaci bevezetésének előkészítése volt, melynek legfontosabb lépése, hogy a sikeres japán pilotunkra alapozva megtaláljuk a megfelelő partnert a japán FLEETware szolgáltatás elindításához.

 

Bővebben...

2017. július 04.

Az ITware Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató legújabb online projektjében munkatársaink szakértőként közreműködtek. A hosszú napok és hónapok kemény munkájának az eredménye a múlt hónapban megtörtént élesítés!

Bővebben...