Magyar English 日本語
Sun

Az idei Hustef előadásokra több, mint 700 regisztrált látogató volt kíváncsi, ami rekordnak számít a rendezvény történetében.

A HUSTEF (Hungarian Software Testing Forum) mára a közép-európai régió legnagyobb szoftverteszteléssel foglalkozó konferenciájává nőtte ki magát, ahol a 2018-es évben már 25 országból érkezett több száz résztvevő

 

kepuj2

 

A rendezvény első napján nemzetközileg elismert előadók a hallgatóság bevonásával és aktív részvételével dolgoztak fel egy-egy témát. A konferencia a második napján a kulcselőadók és a pályázattal bekerült kollégák tartottak előadásokat.

 

Egyik tesztelő kollégánk bejutott a kiemelt pályaművek közé és Self-Healing in tesautomation témakörben mutatta be az eddig elért eredményeket pályatársainak.

 

kepuj2

 

Cégünk egyik kiemelt területe a szoftver tesztelés, ezen belül a teszt automatizáció, melyhez mesterséges intelligenciát is alkalmazunk. Legfrissebb munkáinkban egy olyan keretrendszert hoztunk létre, amivel a szoftvertesztelés hibái kiküszöbölhetők, lerövidülnek a tesztelési folyamatok, így hatékonyabban és takarékosabban lehet elérni a kívánt eredményeket. Teszt automatizáláshoz készített instant környezet - QA PaaS - Platform as a Service - CI/CD folyamatba illeszthető, folyamatos fejlesztés mellett bővülő teszt eszközkészletet is támogat, mint: JUnit, Selenium, Apache JMeter, Gatling.

 

kepuj2