Magyar English 日本語
Sun

Találkozzunk a HWSW novemberi Mobile konferenciáján, ahol kérdéseidet kollégánknak is felteheted!

 

Kollégánk Budaházy Gábor a legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencián fog előadni alkalmazott AI szekcióban. Az elmúlt években a rendezvény szinte telt házzal futott, közel 900 szakember részvételével. A mostani fórumon 90 előadó fog színpadra állni, köztük nemzetközi vendégelőadók is.

 

A kétnapos esemény első napján a bevált témák mellé újabbak is érkeznek, mint az agilitás, a csapat és módszertanok, illetve az alkalmazott AI ismét önálló szekciót kap. A második napon pedig 10 workshopon keresztül mélyíthetitek el a tudást, gyakorlatorientált, változatos témákban.

 

A konferencia tematikája szorosan követi azokat a kihívásokat, amelyekkel a kisebb-nagyobb termékfejlesztéssel foglalkozó csapatok minden nap szembesülnek - vagy hamarosan szembesülni fognak. A tartalom struktúrája finomhangolásra és aktualizálásra került: a konferencia mobilos gyökereit megmaradnak, de immár inkább a teljes digitális termékfejlesztés egyik részeként mutatják, újabb és újabb területeket emelve be.

 

Gábor érdekes és gyakorlatias témát hoz, AI nélkül is van még élet címmel, november 27-én szerdán!

 

kepuj2

 

A hagyományos témák mellett, mint a fejlesztés, a UX és az adatelemzés, továbbá az IoT és a gépi tanulás, olyan új területekre is belépést nyerhettek, mint az agilitás, az együttműködések, a csapat és a módszertanok világa - ezeken belül számos finom leágazással.
Találkozzunk jövőhét szerdán és csütörtökön is!