Magyar English 日本語
Sun

Működésünk továbbra is zökkenőmentesen, rutinszerűen történik !

 

A COVID 19 és és a hozzá kapcsolódó rendkívüli intézkedések komoly kihívások elé állítja most a teljes vállalati szektort. Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében úgy döntöttünk, hogy minden kollégánk home office formában folytatja a napi munkát.

 

Cégünk ebben a helyzetben is hatékonyan tudja segíteni partnereit, hiszen évtizedes tapasztalatunk van a távoli (remote) jellegű fejlesztésekben, projektivitelben. Az alkalmazott fejlesztési módszertanok, a technológiai környezet ebben a helyzetben is lehetővé teszi, hogy még ha a vírus a „szobáinkba is kényszerít”, ugyanolyan hatékonyan szolgáljuk ki a felénk érkező fejlesztési, projekt igényeket. Működésünk továbbra is zökkenőmentesen, rutinszerűen történik.

 

Szakértelmünkkel folyamatosan segíteni szeretnénk Önt abban, hogy a váratlan helyzet ne borítsa fel teljesen a mindennapjait! Ha szüksége van szakmai tanácsra, hogy milyen informatikai eszközzel menedzselhető hatékonyan a közös munka, esetleg szakemberre van szüksége, akkor keressen bátran!

 

 

Linkedin kép Stay home

 

 

Továbbra is fontos, hogy türelemmel kitartsunk és mindannyiunk egészségét előtérbe helyezzük.

 

Ha kérdése merülne fel, írjon Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.