Társadalmi felelősségvállalás

Vállalatunk rendkívül fontosnak tartja a fiatal tehetségek támogatását és gondozását, valamint azt, hogy olyanok számára is elérhetővé tegye az informatika világát, akik máskülönben nem lennének elérhetőek. Mi már támogattuk őket:
  • Látó-tér Alapítvány
  • Rex Kutyaotthon (Kutyamenhely Alapítvány)
  • A COVID hatálya alá tartozó oktatási intézmények

 

Látó-Tér Alapítvány

Ez egy nonprofit szervezet, amely főként látássérült embereket segít az informatika, a sport és a kultúra területén rehabilitációs jellegű programmal és szolgáltatással. Mivel hiszünk a számítógépes ismeretek elsajátításában és az internet megismerésében, már régóta támogatjuk a szervezetet.
  • Idén zeneterápiás eszközök vásárlását támogattuk.
  • Lelkes önkéntes kollégáink kifestették és kicsinyítették a vakok óvodájának kollégiumát

 

Rex Kutyaotthon Alapítvány

FLEETware járműkövető szolgáltatásunkat a Rex Dog Home Alapítványnak ajánlottuk fel, teljesen ingyenesen. Ezzel szerettük volna támogatni és segíteni az alapítvány munkatársainak fáradt és önzetlen munkáját.
Dr. Koleszár István, az alapítvány igazgatója örömmel fogadta el ajánlatunkat, és személyesen látogatott el hozzánk, hogy a lehető leghamarabb felszerelhessük a nyomkövető eszközöket. “Az állatok függnek tőlünk, és számítanak ránk. Ne hagyjuk őket cserben! “

Segítő iskolák

A vírusjárvány számos nehézséget okozott az oktatásban, mivel az iskolák nem voltak felkészülve a teljes digitális átállásra. Cégünk rendkívül fontosnak tartja, hogy segítse a következő generációt, ezért három szerverünket felajánlottuk az oktatási intézményeknek.
  • Az egyik ilyen iskola a 22. kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium lett, ahol a szerverek egy újabb informatikai tantermet fognak segíteni.
  • A másik a galgagyörki Gárdonyi Géza Általános Iskola volt. Eddig minden iskolai anyagot e-mailben küldtek egymásnak a tanárok, és a szerverünk segít abban, hogy a tantestület összes dolgozója számára közös tárhelyet biztosítsunk.
  • A harmadik iskola a szentendrei Móricz István Gimnázium, ahol gondot okozott, hogy egyszerre két osztály informatikaóráját tartsák, mert a rendszerük a túlterheltség miatt dadogott.