Cégünk kiemelt területe a mesterséges intelligencia mivel hiszünk benne, hogy az MI használatával olyan kapukat tudunk megnyitni partnereink számára, amik régen elképzelhetetlenek lettek volna.  Éppen ezért hoztuk létre a piacon egyedülálló oktatási csomagunkat az AI Clinic-et, ahol a mesterséges intelligencia üzleti alkalmazhatóságát mutatjuk be kifejezetten gyakorlati példákon keresztül. 

AI clinic - MI oktatás - Itware

Kíváncsi az ügyfeleiben rejlő lehetőségekre, de nem tudja, hogyan határozhatja meg? Mi segítünk!

Kevés cég használja ki a vállalati adatvagyon lehetőségeit, sokan idegenkednek tőle, pedig a legfontosabb stratégiai és taktikai döntések megalapozásához elengedhetetlen. A vállalatok rendelkezésére álló, hosszú évek óta archivált adatvagyonának kiaknázása ma már nem számít luxusberuházásnak, sőt.

Az adatai értéket teremtenek, ne hagyja veszni a bennük rejlő üzleti előnyöket!

Mesterséges intelligencia (AI) alkalmazhato teruletek

Nevezhetnénk „Bevetés a gépi tanulás rejtelmeibe” oktatási csomagnak is,  ahol vezető Data Scientist kollégánk érthető módon magyarázza el a bonyolultnak tűnő alapfogalmakat, valós, gyakorlati példákon keresztül mutatja be az üzleti perspektívákat. Az elmélet és gyakorlat a jelen helyzetben 2x félnapos, online workshop, ahol max. 5 fő részvételére számítunk.
Miután a gépi tanulás lehetőségeivel megismerkedtek, egy újabb fél napos workshop keretében közösen kutatjuk, elemezzük, cége adataidban rejlő lehetőségeket. Együtt keressük azokat a lehetséges folyamatokat, ahol egy MI szoftver segíteni tudna kifejezetten az Ön vállalatánál. Itt is max. 5 fő részvételére számítunk a fókusz megtartása érdekében.
Hangzatos szakszavak nélkül, erre számíthat Data Science workshopunkon:
  • Saját, gyakorlati példáin, valódi döntés helyzeteken keresztül szemléltetjük adatai értékét
  • Kollégáival közösen elemezzük adatvagyona kiaknázási lehetőségeit
  • Az ország egyik legkiválóbb Data Scientist szakemberétől személyesen is tud kérdezni
  • Nap végére tudni fogja, hogyan érdemes cégének AI alapú megoldásokat alkalmaznia
A workshop eredménye egy roadmap/POC vázlat, ami tartalmazza a szükséges lépéseket ahhoz, hogyan induljon el a MI fejlesztés irányába.  
Ilyen átfogó gyakorlati és saját cégre szabott workshop tudomásunk szerint nem található a piacon. Az adatokban rejlő potenciál kihasználása új szintre emeli a vállalati hatékonyságot, növelve a bevételeket és magasabb profit lehetőségét.   Megmutatjuk, hogy egy újfajta gondolkodásmóddal, egy hatékonyabb eszközzel, hogyan előzheti meg versenytársait! 

Mesterséges intellingecia szoftver előnyei

Kinek érdemes eljönnie?
Azoknak az innovatív vállalati vezetőknek és szakembereknek, akik megalapozott üzleti döntéseket akarnak hozni mesterséges intelligencia segítségével.