Az ITware Kft. nem csak egy 20 éves elismert informatikai vállalat, hanem tehetséges szakértőkkel teli család is, amely innovatív megoldásokkal segíti a vállalatokat!

2001 Alapítás éve

Sikeres IT cég vagyunk 20 éve

Elégedett Ügyfelek

Hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk

Kiválóságra törekszünk

Folyamatosan képezzük magunkat

Bátrak vagyunk

Azt mondjuk és tesszük, ami helyes

Világszerte fejlesztünk

Japán, Finnország, USA, Luxemburg, Németország, Franciaország, Spanyolország

Árbevételünk 1 milliárd forint felett

20% Japánból származik

Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit

Támogatjuk innovatív törekvéseit és partnerei vagyunk új technológiák bevezetésében is. A részletekre és a minőségre való figyelmünk páratlan az iparban, innen is származik szlogenünk: Japán Precizitás, Magyar Kreativitás.

Kik vagyunk mi?

Több, mint két évtizede éve tartjuk kezünket az IT piac ütőerén és minden dobbanására fejlesztéssel, szemléletváltással reagálunk. Az utunk a telekommunikáció területéről a mobilfejlesztések irányába vezetett, majd a banki-, pénzügyi-, ipari-, logisztikai szektoron át az IT fejlesztés legdinamikusabban fejlődő technológiájához, a gépi tanuláshoz és a data science-hez érkeztünk. Kiemelten büszkék vagyunk 13 éve tartó Japán együttműködésünkre, az ott elvárt kiváló minőséget biztosítjuk hazánkban is. Fejlesztő Csapatunk több ezer km távolságban is hatékonyan tud együttműködni ügyfeleinkkel, ezért is lett a védjegyünk: Japán precizitás, Magyar kreativitás.

Alapítók

Dankó Sándor

ügyvezető

Hajdu Károly

Üzemeltetési igazgató

2001-ben Dankó Sándor és Hajdu Károly a közösen eltöltött egyetemi évek alatt elhatározták, hogy megvalósítják álmukat és megalapítják az ITware szoftver fejlesztő céget. Barátságuk erős alapot adott és az elmúlt több mint 20 év alatt virágzó vállalatot építettek fel. Számos izgalmas projekt, kihívást jelentő feladatok, értékes kollégák és ügyfelek jellemzik az ITware életét! Egy dolog nem változott az évtizedek alatt: mindig a kihívást keresték – és keresik a mai napig.

Vezetőink

Papanek Erzsébet ITware

Erzsébet Papanek

Pénzügyi igazgató

Nagybalyi Nándor

CCO

Róth Anett

HR igazgató

Biró Attila

CTO és Üzletfejlesztési ig.

Csapatunk

IT

Tapasztalatunk

Cégünk Magyarországról, Budapestről dolgozik, de ezen felül a világ számos országába fejlesztettünk. Ügyfeleinkben az a közös, hogy nagyszerű ötletük van, viszont nincs elengedő idejük, csapatuk, vagy szaktudásuk az életrekeltéshez. Ebben segítünk!

Magyarország (20 év+)

Japán (13 év +)

Finnország, USA, Luxemburg

Németország, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Tajvan

 

Cégfilozófiánk

Célunk, hogy az elmúlt több mint 20 év értékeit és eredményeit a következő 20 évben is megtartsuk. Ehhez elengedhetelen a kiváló minőségre való törekvés és az őszinte, nyílt kommunikáció mind a kollégákkal, mind a Partnereinkkel. Előre tervezünk, struktúrálunk, így be is betartjuk amit megígérünk.

Az ITware céget az innováció iránti szenvedély alapján építettük fel, tudjuk, hogy ez a hosszú távú fejlődés egyik alapeleme.

Ezért tartjuk nyitva a szemünket és a fülünket, hogy izgalmas új projektekben vehessünk részt. Célunk, hogy a következő 20 évben is ugyanilyen elhivatottak és elkötelezettek legyünk.
Különösen büszkék vagyunk a több mint 13 éve tartó japán együttműködésünkre. Az ott elvárt kiváló minőséget garantáljuk hazánkban is.
Mottónk: Japán precizitás, Magyar kreativitás.
A vírus járvány számos nehézséget okozott az oktatásban, hiszen az iskolák nem voltak felkészülve a teljes digitális átállásra.
Három szerverünket felajánlottuk azoknak a tanintézményeknek, ahol a legnagyobb szükség volt rájuk.
Büszkén jelentjük: 27. helyen végeztünk az ICT cégek TOP52-es versenyén!
A listára azok kerülhetnek fel, akik valamilyen komoly eredményt értek el az IT területén.Az eredmény arról is árulkodik, hogy cégünk értékrendjével, az általunk képviselt üzenettel mennyire azonosul környezetünk.
Csatlakoztunk a mesterséges intelligencia koalícióhoz, mert stratégiai célunk olyan MI-alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztése, amelyek elősegítik a vállalatok versenyképességét.
Érdeklődjön következő MI webinárunk időpontjáról!
Évek óta részt veszünk a japán IT héten, ahol bemutatjuk saját termékeinket, technológiai újdonságainkat. Remek lehetőség megismerni azt is, hogy hol tartanak Japán kollégáink.
Célunk Japán egyik vezető magyar IT vállalatává válni!

Írjon nekünk!
  Boldog 20. születésnapot!

  2021. cégünk életében különleges mérföldkő, hiszen az ITware 20 éves szülinapját ünnepeljük. Egyedülálló időutazásra invitáljuk Önt kedves olvasó! Az elmúlt két évtized kollégái és partnerei emlékein keresztül ismerheti meg az IT gépezetet működtető valódi embereket, kihívásokat és eredményeket, melyekre igazán büszkék vagyunk!

  Védett: Rendelések áttöltése az ügyviteli rendszerbe

  Ez a tartalom jelszóval védett. Megtekintéséhez meg kell adni a jelszót: Jelszó:

  20 ÉV – Az ITware múltja és jelene I. rész

  Ebben a cikkben Sugár András (Westel 900 T-Mobile legendás vezérigazgatója emlékezik vissza a kezdetekre.

  20 ÉV – Az ITware múltja és jelene II. rész

  Ebben a cikkben Jécsy Norbert (Westel 0660 ügyvezetője) emlékszik vissza a kezdetekre.

  20 ÉV – Az ITware múltja és jelene III. rész

  Maradi István (T-Mobile és a Magyar Telekom korábbi CTIO-ja) emlékszik vissza a közös munkára.