Támogatjuk innovatív elképzeléseit

Önnek van egy remek ötlete, mi pedig megfelelő szakemberekkel és 20 év tapasztalattal a hátunk mögött segítünk életre kelteni terveit! A vállalati folyamatok digitalizációjához biztosítunk szakembereket, modern technológiákat, amik segítségével ki tudják használni a digitalizációban rejlő üzleti potenciált.
Üzleti prioritásait szem előtt tartva az IT technológiát a hagyományos problémák megoldására használjuk.

Egyedi szoftver fejlesztés

Vállalata eredményességére és üzleti használhatóságára koncentrálva készítjük el alkalmazásait. Egyes projektek még csak elképzelési státuszban vannak, míg másoknál a már meglévő szoftvereket korszerűsítjük, vagy tovább fejlesztjük. Tevékenységünk az üzleti tanácsadástól az új rendszerek szoftveres fejlesztésén és kialakításán át az egyedi szoftverfejlesztésig felöleli a teljes információtechnológiai spektrumot. Az általunk készített szoftverekhez támogatást adunk a teljes életciklusuk során.

Tech stack: Angular, AgularJS, Vue, NUXT, JS, React, HTML, CSS, Java, Node.JS, Laravel, PHP, AWS, GCS, Azure

Minőségbiztosítás

A szoftverek minőségbiztosított tesztelése a lehető legjobb eredmény elérésére összpontosít. Nem csupán a kódolási hibákat szűri ki, hanem törekszik a hibátlan felhasználói élményre is. A hibák minimalizálása mellett az élmény maximálizálása a cél a teljes fejlesztési folyamat során. Cégünk egyik kiemelt területe a szoftver tesztelés, ezen belül a teszt automatizáció, melyhez mesterséges intelligenciát is alkalmazunk.

Tech stack: TestLink, Selenium, Appium, Git, Cucumber, Webdriver, Docker, Jenkins, Java, Python, Javascript, Redmine, JIRA, TestRail, JMeter, SoapUI, LambdaTest

Manuális tesztelés

Szoftverfejlesztési szolgáltatásokhoz hozzátartozik az alkalmazások funkcionális és minőségi tesztelése. Manuális tesztelés során a tesztelői gárda megpróbálja felismerni ezeket a szoftveres hibákat, ám a hibák gyakran eltűnnek és később újra megjelennek.

Tesztautomatizálás

A tesztautomatizálás olyan szoftvereszközök használatának folyamata, amelyek segítségével előre elkészített tesztszkripteket hajtanak végre különböző szoftveres alkalmazásokhoz. A tesztautomatizálás végső célja a kézi teszteléshez szükséges erőfeszítések minimálisra csökkentése.

Mesterséges intelligencia

Az adatokban rejlő potenciál kihasználása új szintre emeli a vállalati hatékonyságot, növelve a bevételeket és magasabb profit lehetőségét. Támogathatjuk Önt a projekt bármely szakaszában:
  • Discovery
  • Data Collection & Preparing
  • Modeling
  • Proof of Concept
  • Development
  • Evaluate&Improve

Tech stack: Scikit Learn, TensorFlow, Keras, RASA, Python, R, Java, NLTK, OpenCV, Gensim, SpaCy, Hadoop, Scoop, Flume, Spark, Hive, Rapidminer, Google AI, Microsoft AI, Azure AI, AWS

Outsourcing

T&M formában igényelhető szakértőink vagy teljes csapatunk segít a legkomplexebb feladatok elvégzésében is. Segítünk vállalatának dedikált fejlesztői csapat kialakításában, különböző technológiai területeken. Agilis kollégáink felkészültek arra, hogy integrálódjanak csapatába és sokoldalú technológiai szakértelmükkel elősegítség projektje sikerességét. Igazodunk ügyfeleink üzleti igényeihez, így kollégáink teljes vagy részmunkaidőben is alkalmazhatók dedikált fejlesztési projektekhez.

Helyszíni dedikált csapat

A fejlesztési fázisokra igény szerint helyszíni csapatot is tudunk biztosítani. Az on-site jelenlét ideiglenes, gyakori vagy teljes munkaidős is lehet, igazodva a fejlesztés feladatokhoz.

Külső dedikált csapat

Válasszon tőlünk fejlesztőket, és hozza létre saját szakértői csapatát. Agilis rendszerben, távolról elérhető szakértő kollégáink kiegészítik már meglévő IT erőforrásait.