GINOP 2.1.7-15-2016-01517

Általános információk

 • Kedvezményezett:
  ITware Kft.
 • Azonosító:
  GINOP-2.1.7-15-2016-01517
 • Támogatási összeg:
  60.808.739 Ft
 • Támogatás mértéke (%-ban):
  47.80%
 • Projekt befejezési dátuma:
  2019.10.31

Projekt bemutatása

Az utóbbi évtizedek technológiai fejlődésének hála manapság már alapvető elvárás, hogy a döntéshozók számára lényeges információ bárhol és azonnal rendelkezésre álljon. Az ITware a pályázat tárgyával egy olyan innovatív szolgáltatás létrehozását tűzte ki célul, amely minden rendelkezésre álló jármű adatot azonnal elérhetővé tesz a felhasználó számára a legelterjedtebb asztali és mobil eszközökön olyan formátumban, ami segíti a gyors és eredményes döntéshozatalt.

Az innovációs projektünknek köszönhetően a távoli jármű adat feldolgozó szolgáltatásoknál megszokott 5-10 paraméter helyett több mint 100 jármű paraméterhez férhetnek hozzá az előfizetők. Ehhez olyan adatfeldolgozó réteget kell létrehozni ami másodpercenként több ezer adat egyidejű begyűjtésére, feldolgozására és megjelenítésére képes.

A megszokott jármű központú szemlélettel ellentétben a járművet vezető sofőr viselkedését is monitorozzuk és napi, heti, havi szinten a felhasználó rendelkezésre bocsátjuk, mely által a különböző sofőrök vezetési képességét össze lehet hasonlítani, optimalizálni, fejleszteni, ezzel a flották élettartamát és hatékonyságát növelni és akár a biztosítók kockázatát is csökkenteni.

A szolgáltatás folyamatait is a legkorszerűbb, automatizált és önkiszolgáló e-ügyintézéssel készítjük el. Ennek támogatására létrejön a teljes ügyintézési spektrumot lefedő online, webes önkiszolgáló rendszer, a folyamatokat a megrendeléstől a szerződéskötésen át a számlázásig megvalósítva. A lehető legpapírmentesebb és leghatékonyabb ügyintézéssel fogjuk a szolgáltatásunkat használó előfizetőket támogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.