VEKOP-2.1.1-15-2016-00137

Általános információk

 • Projekt címe:
  Innovatív felhő alapú tesztautomatizálási megoldások fejlesztése az ITware Kft.-nél.
 • Kedvezményezett neve: ITware Kft.
 • Azonosító: VEKOP-2.1.1-15-2016-00137
 • Támogatási összeg: 56.333.872 Ft
 • Támogatás mértéke (%-ban): 45.89 %
 • Projekt befejezési dátuma: 2019.11.30
 • Támogató:
  Európai Regionális fejlesztési Alap

Projekt bemutatása

Az utóbbi években a szoftverfejlesztésben egyre nagyobb teret hódít az automata tesztelés a manuális teszteléssel szemben. Több és több vállalat látja megtérülőnek hosszú távon az automata tesztekbe történő invesztálást.

Az ITware a pályázat keretében egy olyan innovatív szolgáltatás létrehozását tűzte ki célul, amely egy teljesen automatizált platformot és infrastruktúrát biztosít automata tesztek futtatására, minden járulékos hardver és szoftver költség nélkül.

A platformnak köszönhetően az ügyfeleknek nem kell hardver erőforrás tervezéssel, infrastruktúra karbantartással, különböző tesztelési eszközök integrációjával foglalkoznia, az alkalmazás felhőben futtatva automatikus skálázással biztosítja szükséges erőforrásokat.

Az automatatesztek egy kontérnerizált környezetben futtathatók teljes biztonságban. A konténer imagek minden szükséges infrastruktúra beállítást előre tartalmaznak, ezzel is biztosítva az olcsóbb üzemeltethetőséget, stabilabb teszt eredményeket.

A szolgáltatás modern felhasználó felülettel, Amazon alexa integrációval és build folyamatban köthető interfésszel is rendelkezik így lehetővé téve bármilyen fejlesztési infrastruktúrába történő illesztést.

A platform a legkorszerűbb AI technológiákat alkalmazza, így lehetővé téve a tesztek öngyógyítási folyamatait, ezzel is karbantartási költségeket megtakarítva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.