Cégünk kiemelt területe a mesterséges intelligencia használata mivel hiszünk benne, hogy az MI használatával olyan kapukat tudunk megnyitni partnereink számára, amik régen elképzelhetetlenek lettek volna. 
Digitális összefogás keretében felajánlunk 50% kedvezményt AI Clinic oktatási csomagunkra!
Kifejezetten azoknak hoztunk létre, akik szeretnének a gépi tanulás, adat elemzés témakörében további gyakorlati segítséget kapni. Az AI Clinic a legszükségesebb elméleti alapokat is áttekinti. Ezekre építve pedig segít eldönteni, hogy cégük hol tudja legjobban hasznosítani a mesterséges intelligenciát.
AI Clinik Oktatás és Workshop ITWARE
Nevezhetnénk „Bevetés a gépi tanulás rejtelmeibe” oktatási csomagnak is,  ahol vezető Data Scientist kollégánk érthető módon magyarázza el a bonyolultnak tűnő alapfogalmakat, valós, gyakorlati példákon keresztül mutatja be az üzleti perspektívákat. Az elmélet és gyakorlat a jelen helyzetben 2x félnapos, online workshop, ahol max. 5 fő részvételére számítunk.
Miután a gépi tanulás lehetőségeivel megismerkedtek, egy újabb fél napos workshop keretében közösen kutatjuk, elemezzük, cége adataidban rejlő lehetőségeket. Együtt keressük azokat a lehetséges folyamatokat, ahol egy MI szoftver segíteni tudna kifejezetten az Ön vállalatánál. Itt is max. 5 fő részvételére számítunk a fókusz megtartása érdekében.
Hangzatos szakszavak nélkül, erre számíthat Data Science workshopunkon:

  • Saját, gyakorlati példáin, valódi döntés helyzeteken keresztül szemléltetjük adatai értékét
  • Kollégáival közösen elemezzük adatvagyona kiaknázási lehetőségeit
  • Az ország egyik legkiválóbb Data Scientist szakemberétől személyesen is tud kérdezni
  • Nap végére tudni fogja, hogyan érdemes cégének AI alapú megoldásokat alkalmaznia
Ilyen átfogó gyakorlati és saját cégre szabott workshop tudomásunk szerint nem található a piacon.
Tudjon meg többet az adatokat automatizáltan értékelő vagy öntanuló algoritmusokról és fektessen cége sikerességbe. Írjon emailt vagy hívjon minket telefonon +36 (1) 463-0620.
A járvány alatt többször is tartottunk ingyenes webinárt ahol bemutattuk, hol tart jelenleg az MI technológia. Ha kíváncsi rá, olvassa el a Computer World cikkét róla itt.
Szeretne résztvenni következő webirárunkon? Jelentkezzen!