Egyedi Értékesítés Támogatás

Az ITware Kft. a KITE Zrt. részére szállított Android alapú egyedi értékesítés támogató megoldást, illetve a KITE vállalatirányítási rendszere és a mobil alkalmazás kommunikációját megvalósító szerver oldali komponenseket. Az ITware által szállított megoldás lefedi a teljes értékesítési folyamatot a találkozóra felkészítő információszolgáltatástól az egyes megrendelések kezeléséig.

Elektronikus Munkalap Kezelés

A szerviz üzletága részére fejlesztendő elektronikus munkalap támogató mobil alkalmazásának fejlesztésére az ITware Kft-t kérte fel a KITE Zrt. A leszállított rendszer teljes mértékben kiváltja a korábbi papír alapú ügyintézést, ezáltal csökkentve az üzletág adminisztrációs terheit. A megoldás a munkalap kitöltési funkción túl támogatja az egyes gépek szerviztörténetének, illetve különféle segédanyagoknak a megtekintését, valamint a szolgáltatás hatékonyság és az ügyfél elégedettség mérését is.

Szervizhálózat Támogató Mobilalkalmazás

A szerviz üzletág részére sikeresen fejlesztendő elektronikus munkalap támogató mobil alkalmazás tovább fejlesztéseit is az eddigi sikeres közös együttműködésnek köszönhetően az ITware Kft végezte. A további konkrét fejlesztési igények megvalósítását agilis módon, SCRUM módszertan szerint valósítottuk meg.