A.N.I.T.A – Mesterséges intelligencia a back office digitalizálására

Digitalizáció mesterséges intelligenciával

ANITA egy MI asszisztens, aki az Ön új kollégája lehet

Anita egy olyan mesterséges intelligencia/gépi tanulási megoldás, mely elsősorban egy back office területen dolgozó munkatárs feladatainak megkönnyítésre, részleges vagy teljes kiváltására alkalmas.
Az irodai háttérmunka digitalizálása az egyik fő verseny előny lehet a következő 10-20 évben.
Nem csak a COVID járvány alatti home office-ra való átállás miatt, hanem egyébként is számíthatunk arra, hogy  az adminisztrációs munka fázisai egyre digitálisabbá válnak. Ilyen digitalizáció lehet például emailek feldolgozása, kategorizálása vagy a kulcsszavak kikeresésével a csoportosítása.
A számítógépek vagy a rendkívül hatékony MI-asszisztensek nemcsak képesek elvégezni ezeket a feladatokat, de még megbízhatóbban és gyorsabban is ellátják őket, mint az emberek.
Az A.N.I.TA alkalmas egy vállalati adminisztratív munkatárs dokumentum alapú feladatainak megkönnyítésére, részleges vagy teljes pótlására.
Természetesen a kreatív tevékenységek és az MI munkájának támogatása továbbra is az emberi munka egyik legfontosabb része.

Vállalati asszisztens feladatai

A.N.I.T.A naponta 20-30.000 dokumentum feldolgozására képes jelenleg, de ez a kapacitás bővíthető. Folyamatosan tanulja az új készségeket az addig elolvasott és megértett szövegekből, emelett vizuális és képfeldolgozási rendszere is folyamatosan fejlődik.
 • 1
  Dokumentum fogadása

  Leginkább írott és szkennelt formátumban (de képek, hangok és videók is)

 • 2
  Dokumentumok feldolgozása

  Tartalom kinyerés
  Nyelv felismerés
  Fordítás
  Kategorizálás
  Priorizálás
  Lényegkiemelés

 • 3
  Folyamatos optimalizálás

  Kereshetőség
  Folyamatos tanulás

Entitáskinyerés

A.N.I.T.A  két különböző alapelv mentén is képes egy mondatból, vagy dokumentumból kinyerni azokat a kulcsszavakat egy adott szövegből amelyeket fontosnak tartunk. Ezek nevezzük entitásoknak, melyet A.N.I.T.A megtalál, kijelöli az adott szövegben vagy dokumentumban és ellátája megfelelő címkékkel (kategóriákkal), gépi tanulás segítségével.
Ehhez a megrendelőnek meg kell határoznia, mely kulcsszavak, kifejezések fontosak és ezeket fogja a rendszer összegyűjteni, kategorizálni.
Amennyiben ezeket a kifejezéseket nem lehet előre meghatározni és listába gyűjteni, mert folyamatosan változnak, ilyen lehet például a címek, szervezetek nevei, személyek, akkor használható A.N.I.T.A. mesterséges intelligenciája. Ilyen esetben a neki adott/tanított minták alapján jó aránnyal fogja ismeri ezeket a nehezen körülírható kifejezéstípusokat is.
entity extraction with AI

Osztályozás

Dokumentumok adott kategóriákba (osztályokba) történő automatikus sorolása, azok mondatainak tartalma alapján.
A leggyakrabban használt képessége A.N.I.T.Á.-nak, a dokumentumok kategorizálása. A beérkező nagymennyiségű írásos anyagokról minták alapján elsajátítja az adott szervezetben mely dokumentumok milyen kategóriákba valók és ezek mentén képes azokat felcímkézni és a megfelelő folyamatokba workflowk-hoz, más szoftverekhez vagy emberi kollégáihoz irányítani.
Kategória bármi lehet A.N.I.T.A. számára, amit a megrendelő meghatároz. Egy dokumentumhoz akár egyszerre több is köthető, amely kifejezheti az adott dokumentum típusát, témáját, a benne foglaltak jellegét, például számla, panasz, érdeklődés, szerződés, vagy ügytípust, érintett szakterületek típusát, stb.
Accuracy

Munkafolyamatok átalakulása

A mesterséges intellingencia megszüntethet/átalakíthat korábbi munkafolyamatokat, ám ezzel együtt újakat is teremt. A cégeknek újra kell strukturálniuk a belső folyamatokat, mely által növelhetik a hatékonyságot.
Digitalizáció mesterséges intelligenciával

A mesterséges intelligencia megoldások szöveges állományokon működnek, a gyakorlatban azonban számos dokumentum típust használnak a vállalati folyamatokban. PDF, Office dokumentumok, email-ek egyaránt kiolvashatók A.N.I.T.A. beépített rendszereivel, így nincs szükség hosszadalmas integrációs vagy előfeldolgozó műveletekre. A.N.I.T.A. egy emberi munkatárshoz hasonlóan egyszerűen elolvassa, amit lát, függetlenül az állomány fajtájától. Az OCR funkció segítségével a szöveget tartalmazó kép formátumú dokumentumokat is képes feldolgozni (például .jpg formátumba scannelt dokumentumokat).

Próbálja ki élőben!

Translating with AI
Fordítás

Közel 100 nyelvet képes felismerni és az általános szöveget angolról magyarra fordítani.

Entity recognition
Entitásfelismerés

Személyeket, szervezeteket és helyeket választhat ki bármilyen szövegből (magyar nyelven).

classification with AI
Kategorizálás

A kategorizálás során bemutatjuk az index.hu cikkek automatikus oszlopokba sorolását.

Műszaki adatok

Biztonság
Az A.N.I.T.A. egyik legnagyobb műszaki előnye, hogy a legtöbb piaci megoldással ellentétben nem követeli meg, hogy működése során felhőszolgáltatásokat használjon.
Bármely ügyfél telepítheti az A.N.I.T.A. saját IT környezetébe, és teljes mértékben megfelel a legmagasabb biztonsági feltételeknek. Az ügyfél a saját felhőjében is működtetheti, de még szigorúbb feltételek mellett minden funkciója elérhető. A teljes és kifogástalan biztonságot és titoktartást nemcsak a szerződéses feltételek garantálják, hanem a rendszer fizikai felépítése is.
Teljesítmény
A teljes rendszer moduláris felépítése és architektúrája skálázható, így a tényleges felhasználók által tapasztalható sebességnek alapvetően a fizikai infrastruktúra szab határt. A.N.I.T.A. feldolgozási és végrehajtási teljesítménye nagy mértékben függ az adott megrendelő által lefedni kívánt képességek számától és komplexitásától. A.N.I.T.A. hagyományos vállalati szervergépeken eredményesen futtatható, de igazán nagy teljesítmény a mesterséges intelligencia futtatására optimális GPU-s környezetben ér el.

Kérdése van?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és a gyakorlatban megmutatjuk, hogyan segíthet A.N.I.T.A!
  A kutatást és fejlesztést teljes egészében a magyarországi Stratis Kft végzi, hasonló technológiákkal, mint a globális vállalatok, például a Google.
  ITware Kft. viszonteladóként és fejlesztési partnerként dolgozik a Stratissal.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Ajánlatkérés

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.