Családbarát ITware

Családbarát munkahely címet nyert az #ITware az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton. Az elnyert cím nem csak a versenyhatóság eddigi családbarát eredményeit, hanem jövőbeli fejlesztési terveit is honorálja.

A minisztériumi pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása volt, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Az ITware eddig is számos lehetőséget biztosított munkavállalóinak, hogy munkájukat minél harmonikusabban összeegyeztethető legyen a családi életükkel, legyenek pályájuk vagy magánéletük bármelyik szakaszában. A rendhagyó pályázat nem csak eddigi családbarát eredményeinkre támaszkodott, hanem folyamatos fejlesztéseink körében számos új, családközpontú újítást tervbe vett. Ezek közé tartozik egyebek mellett családi szakmai képzés szervezése, valamint gyermekbarát nyelvi képzés megvalósítása, mely programok keretében #C19 ( #COVID-19 ) kompatibilis módon a munkatársak akár gyermekük mellett dolgozva tudnak játékosan tanulni idegen nyelvet, illetve ismerkedhetnek a gyerekek az informatikával – feladataikat végezve nyugodt, harmonikus környezetben. A családalapítás előtt álló, vagy éppen már családos munkatársaknak emellett elektronikus tájékoztató foglalja össze az ITware, illetve a magyar állam által nyújtott családbarát kedvezményeket és támogatásokat.

A versenyhatóság a pályázat keretében nem igényelt anyagi támogatást, ugyanakkor elnyerésével jogosulttá vált a „Családbarát Munkahely” cím használatára, melyet büszkén fog viselni a jövőben.

Minden Család Fontos! Tegyünk egymásért, egy szebb jövő építéséért továbbra is. Köszönjük munkatársainknak és családjaiknak, hogy lehetővé tették ezen cím megszerzését!

#itware #csaladbarat #csalad #csaladbaratmunkahely

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.