Docler :: ARMS, felhasználókezelés

Docler ARMS Projekt

ARMS – Automated Risk Management System – Az ITware által kifejlesztett rendszer a káros felhasználói viselkedések vizsgálatát szolgálja. A világszintű, 24/7 üzemelő video streaming- és chat szolgáltatás felhasználóinak nyomon követése a felhasználók gépeiről begyűjthető nyilvános adatok statisztikai elemzésével, és ennek segítségével a kártékony felhasználók kiszűrése a rendszerből. A rendszer a nagy mennyiségű adatok felhőben, jól skálázható virtuális gépeken történő feldolgozásával közel real time döntéshozatalra képes. A rendszer az ügyféllel közös, nemzetközi-vegyes csapatban, transzparens módon történt, agilis módszertan szerint végzett fejlesztés eredménye.

Felhasználókezelés

Egyszerűnek tűnik – bejelentkezünk majd a rendszer kezeli a jogosultságainkat. Ám mi a helyzet, ha 50 millió felhasználó adataiból kell egyszerre 500 000 konkurens usert kiszolgálni, másodpercenként 1 000 kérést kiszolgálva? Erre a problémára fejlesztett komplex szolgáltatásokat nyújtó, gyors válaszidejű, magas rendelkezésre állású, globális infrastruktúrán működő megoldást az ITware a Miroservice koncepció felhasználásával.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.