Docler Holding

DH Title Red Font

A Docler Holding Kft. a cégcsoporton belüli cégek számára nyújt ügyviteli támogatást: belső szolgáltató központként működünk. Több kisebb, egymástól elkülönülő, ugyanakkor együttműködő csapatunk elsősorban a jog, a szakfordítás, a HR, valamint a külső és belső kommunikáció területén végez munkát. Legyen szó komplex jogi kérdésről, a jogszerű működés biztosításáról, a HR feladatokról, céges rendezvények szervezéséről, vagy éppen a felsővezetők munkájának támogatásáról, szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel készséggel állunk munkatársaink rendelkezésére. Mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan megfelelő és stabil ügyviteli hátteret biztosítsunk cégcsoportunk egésze számára.

(*Source: Docler Holding)

(https://www.doclerholding.hu/hu/main/)

Tech Stack: Microservices, Java, SpringBoot, AWS, OpenStack, Selenium, Apache Hadoop, Spark, Kubernetes, MongoDB

Sikeres Projektjeink

ARMS

ARMS – Automated Risk Management System – Az ITware által kifejlesztett rendszer a káros felhasználói viselkedések vizsgálatát szolgálja.  (…more information)

Felhasználó Kezelés

Egyszerűnek tűnik – bejelentkezünk majd a rendszer kezeli a jogosultságainkat. Ám mi a helyzet, ha 50 millió felhasználó adataiból kell egyszerre 500,000 konkurens usert kiszolgálni, másodpercenként 1,000 kérést kiszolgálva? (…more information)

Microservice Infrastruktúra

Az alkalmazásainkat építsük fel komponensekből: ezt a régi igényt fejleszti tovább az ITware egyik stratégiai partnerénél.

Tobábbi Információ

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.