Edreams Odigeo

Agilis Transzformáció

Az ODIGEO agilis transzformációjának levezénylése és sikeres fejlesztési folyamat kialakítása volt a cél. A cég nagyon rég óra küzdött transzparenciát nélkülöző belső kommunikációs csatornákkal, valamint magas elvándorlási aránnyal. Ők döntötték el, hogy SCRUM keretrendszer bevezetését szeretnék, amiben az ITware tapasztalt kollegája segítségükre sietett.

ITware megoldás: Kezdeti fázisban kicsi de hatékony folyamat kialakítása, amin keresztül gyors eredményeket sikerült felmutatni. Második fázisban a cég többi társosztályát kellett igazítani a fejlesztési folyamathoz, valamint a meglévő (fejlesztési) folyamat lehető legtöbb igényt kielégítő módosítása történt meg. Az utolsó fázisban, helyi Scrum Master oktatása történt meg sikeres vizsga letételével, hogy a későbbiekben is fentartható maradjon a kialakított kultúra.

(https://www.edreamsodigeo.com/)

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.