FBTriangle

FBT_TP.png

FB-Triangle – Kojimori: felhő alapú mérésadatgyűjtés beágyazott szoftvere 

Az ITware által kifejlesztett Kojimori egy innovatív, felhő alapú automatizált mérésadatgyűjtő rendszer, mely különböző típusú és eltérő távolságban elhelyezett mérőeszközökről gyűjtött értékeket helyben és távoli szervereken is egyaránt elérhetővé teszi. Hatékony segítséget nyújt például a mezőgazdaságban és kutatóintézetekben, üvegházak, gyógyfürdők, hotelek vagy akár síközpontok esetén is. Japánban már több mint 200 helyen használják nagy megelégedéssel többek között a hő-, fény-, hang-, oxigén- és páratartalom mérésére. A Kojimori egyedi beágyazott szoftverben ötvöződik az ITware által felhalmozott szaktudás és japán precizitás, illetve folyamatszemlélet. 

FB-Triangle – SunBears 

A SunBears a Japán Jégkorong Válogatott és Japán Jégkorong Szövetség számára kialakított esemény és metaadat rögzítő-feldolgozó hibrid rendszer (Android tabletes klienssel, dinamikusan skálázható AWS EC2 felhőalapú JAVAbackenddel), melyet operation intelligence típusú igények alapján, SCRUM módszertant alkalmazva fejlesztett és tesztel ki az ITware Kft. Minden adat tárolása felhő-alapú infrastruktúrában történik, így az adatok megosztása könnyebbé válik a munkatársak között. A felhasználói réteg által dinamikusan definiált események rögzítése agilis adattárház építést tesz lehetővé. A rögzített eseményekből nyert adatok segítségével játékstratégiát optimalizáló, az előkészítést segítő és a globális sport piacokon hiánypótló alkalmazást sikerült megvalósítanunk. Az alkalmazás tesztelését automatizáltan és manuális módszerekkel végeztük.
(https://sunbears.com/)

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.