Invitel

INVITEL – AGENTware: távközlési szolgáltatás értékesítésének teljes folyamatát lefedő Android tablet alkalmazás

Az ITware által fejlesztett AGENTware tökéletes megoldás a helyszíni értékesítés támogatására. Megkönnyíti az ügynökök munkáját, akik okostelefonon vagy tableten, interaktív módon mutathatják be az értékesítendő szolgáltatásokat vagy termékeket. Segítségével a teljes szerződéskötési folyamat – az igények felmérésétől az ajánlatadáson át az aláírásig – már az első ügyféltalálkozó alkalmával lebonyolítható.

T-Systems Zrt. – Az ITware Kft. szakértőként és fejlesztőként is részt vett a T-Systems Magyarország Zrt. Gamification projektjében. A jelenleg egyre szélesebb körben elterjedő, a munkatársakat játékos formában ösztönző Gamification megoldás létrehozását célzó projektben munkatársaink a tervezéstől a kivitelezés lezárultáig eredményesen közreműködtek, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a létrehozott megoldás népszerűsége a T-Systems munkatársai körében.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.