MANUware gyártáskövető rendszer

A MANUware gyártáskövető egy innovatív, sokoldalú, könnyen kezelhető és rendkívül rugalmas rendszer. Segítségével a felhasználó a különböző távoli, kültéri és beltéri helyszíneken mért környezeti, dolgozói és gépi adatokat valós időben ellenőrizheti, mindezekről egyetlen kattintással könnyen áttekinthető riportokat kérhet le. A szoftver felhasználójától távol eső munkahelyszínek sokrétűen, minden időpontban, visszamenőlegesen is ellenőrizhetővé válnak.

  • VALÓS IDEJŰ ADATKÖVETÉS ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG
  • DÖNTÉSTÁMOGATÓ JELENTÉSEK
  • KÖLTSÉG- ÉS MUNKAIDŐMÉRÉS
  • RÁFORDÍTÁS KALKULÁCIÓ
  • ÉRINTŐKÉPERNYŐ ÉS VONALKÓD
  • AUTOMATIKUS E-MAIL, SMS KÜLDÉS, JELENTÉS HTTP, JSON INTERFÉSZEN
  • ERP INTEGRÁCIÓ
  • SZERSZÁMGÉP-INTERFÉSZ

A MANUware három modulja segítségével megfelel a modern ipari igényeknek:

ÜZEMI ÉS KÜLTÉRI KÖRNYEZETI ADATGYŰJTÉS

A MANUware a távoli helyszínekről való mérésadatgyűjtés egyedülálló repertoárját biztosítja. Gyógyfürdők melegvizes medencéinek hőmérsékletétől, a síközpontokban mért hőmérsékletadatokon át, különböző élelmiszeripari folyamatok méréséig igen változatos területeken használják már a MANUware környezeti adatgyűjtő modulját. Lehet szó hőmérő, fénymérő, hangmérő, oxigénmérő, páratartalom-mérő vagy egyéb műszer adatairól, ez a megoldás könnyen átláthatóvá teszi a pontos mérési értékeket, a legkülönbözőbb kimutatások lesznek elérhetők egy kattintással. Innovatív, GSM-technológián alapuló megoldásunk segítségével a raktártól a végfelhasználóig nyomon követhető a szabályozott hőmérsékletű szolgáltatás. Ha szükség van bármely mérőműszert távolból monitorozni, ahol az adatveszteség nem elfogadható, az ITware egy megbízható és elérhető árú megoldást kínál az Ön cégének.

ÜZEMI ÉS KÜLTÉRI KÖRNYEZETI ADATGYŰJTÉS

GYÁRTÁSKÖVETÉS

GYÁRTÁSKÖVETÉS

Szerezzen átfogó képet gyártási folyamatairól! A MANUware a gyártási műveletek státuszának rögzítésétől a munkatársak által végrehajtott feladatok adminisztrációján át a pillanatnyi költségek és a munkaidő ráfordítások nyomon követéséig széles rálátást biztosít vállalata munkájára.

A MANUware segíti a gyártási folyamatok valós idejű nyomon követését  és a dolgozók tényleges munkaidő ráfordításának mérését. Jelentéseket készít a vezetői döntéshozatal megkönnyítésére, valamint teljes körű vállalatirányítási rendszerrel való kommunikációt és helyfüggetlen, webes megjelenést biztosít.

A MANUware-rel a munkatársak egyszerűen és kényelmesen, vonalkódok és érintőképernyők segítségével regisztrálják a munkába állást, az egyes munkafázisok megkezdését-befejezését és a munka végeztét.

A MANUware gyártáskövető modul valamennyi eleme webes alkalmazás, ezért a felhasználók a funkciókat könnyen és gyorsan, a jól megszokott internetes böngészők segítségével, érintőképernyős felületen, akár vonalkódleolvasó csatlakoztatásával is elérhetik.

TÁVOLI MUNKAGÉPKEZELÉS

A MANUware legújabb fejlesztése a szerszámgépillesztő modul. Segítségével adatgyűjtő rendszerünk még hatékonyabban elégíti ki az ipari termelés során felmerülő igényeket. A szerszámgépillesztő modulon keresztül a felhasználók közvetlenül a webes alkalmazásból kérdezhetik le a munkagépek állapotát, logjait, a különböző gyártási fázisok státuszait. A gépi adatgyűjtés alapján készített riportok megbízható adatokat szolgáltatnak az üzemi gépek teljesítményének értékeléséhez (pl. előkészületi/beállítási idő, aktív gépidő, leállás, leállás oka, gépkihasználtság, gyártott darabszám, selejt, stb.). A rögzített adatok bármikor könnyen visszakereshetők, így a rendszer lehetővé teszi, hogy a gépi kapacitástervezés és a gyártás finomprogramozása valós idejű gyártási információkra támaszkodjon.

TÁVOLI MUNKAGÉPKEZELÉS

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.