Pillangó

2010-ben a Magyar Telekom nagy volumenű informatikai átalakításba kezdett. A Pillangó projekt 2010-2013-ban Közép-Európa legnagyobb informatikai projektjeinek egyike, célja a vállalat által használt számlázó és CRM rendszerek konszolidációja.

Az ITware, mint a Telekom egyik legfontosabb számlázó és CRM rendszerének fejlesztője, egyike az 5 legnagyobb hazai megoldásszállító cégnek, akik részt vesznek a projekt munkálataiban. Magas szintű üzleti és technikai szaktudással rendelkező kollégáink az üzleti elemzéstől kezdve a tervezésen és megoldásszállításon át a tesztelésig folyamatosan dolgoznak a Pillangó projektben. A konszolidáció végcélja, hogy a korábbi számos, vezetékes és mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó, egymástól külön működő rendszereket egy egységes CRM és számlázó rendszerbe integrálják, jelentősen hatékonyabbá téve ezáltal a Magyar Telekom ügyfélkezelési folyamatait.

Tech Stack: Oracle SQL, PLSQL, C++, ProC, Centura Team developer, Java, SCRUM

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.