DMSone

Teszt Automatizálás

Tesztautomatizálási projekttel támogatjuk ügyfelünk iratkezelő rendszerével szembeni minőségi kritériumok sikeresebb teljesítését, valamint előkészítjük a böngészőfüggetlenítési projektjét. A megbízásunk célja: Magyarország egyik vezető dokumentumkezelő rendszerén való tesztautomatizálás alapjainak lerakása, smoke illetve szűkebb regressziós tesztek elkészítése meghatározott folyamatokra.

Az ITware megoldás: A keretrendszer és az automatikus futtató környezet bekonfigurálása a megrendelőnél, dedikált tesztelői csapat biztosítása mind a manuális, mind az automata tesztek megírására, mindezt agilis módszertan használatával.

Eredmény az ügyfélnek: Maximális ügyféligény kielégítése rövid iterációkban, hogy a leghamarabb működő megoldás kerülhessen az ügyfél kezébe. Az eredeti megállapodás 50%-os túlteljesítése a megmaradt költségkereten belül.

ÁVHD Elektronikus Aláírás Interface Fejlesztés

DMS One Zrt. meglévő dokumentumkezelő rendszerének ÁVHD Elektronikus Aláírás Interface fejlesztésére kérte fel cégünket.

A feladat tárgya egy azonosításra visszavezetett dokumentum-hitelesítés szolgáltatás megvalósítása oly módon, hogy az azt igénybe vevő rendszer állítja elő a dokumentumot, azonosítja a dokumentum szerzőjét, átadja ezeket az adatokat a szolgáltatásnak, amely záradékkal látja el a dokumentumot a szerző személyéhez rendelésről, végül elektronikus aláírást helyez el rajta a rendszerhez tartozó kulccsal. Az AVDH proxy SOAP interfész elé rak egy REST interfészt. A meglevő SOAP interfész adott, a REST interfészt ennek megfelelően, illetve az ügyfél igényei alapján terveztük meg.

Tech Stack: SOAP, CXF, REST, Java, Tomcat, SWAGGER, OpenSSL, Maven, Jersey, Junit

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.