Docler :: automatizált tesztelés

AI

Napjainkban a szoftverek fejlesztése véget nem érő folyamat, ahol a meglévő kód folyamatosan, napról napra változik. A változásokat azonban szünet nélkül tesztelni is kell, hiszen a hibajelenségek újra és újra megjelenhetnek a legváratlanabb, esetleg addig jól működő kódrészletekben is. Márpedig ki ne fáradna el, ha naponta órákon keresztül újra és újra ugyanannak a weboldalnak a funkciót próbálgatná hónapokon át? Erre a problémára nyújt professzionális megoldást a Selenium automata tesztelés, melyet tartalom-szolgáltató partnerünknek nyújtott fejlesztéseinkben is folyamatosan használunk.

Óriási előnye, hogy a kódbázis bármely változása esetén az előre megírt tesztesetek automatikusan lefutva –mondjuk az éjszakai órákban- teljes egészében képesek újra és újra végig tesztelni a készülő alkalmazást, az emberi hiba- és kiégés-faktort teljes egészében kiiktatva és a fejlesztő csapatot az eredményről részletesen tájékoztatva.

A párhuzamosan is végrehajtható és visszajátszható tesztek használata az idő és pénz megtakarítása mellett a minőségbiztosítás területén is komoly előrelépést jelent.

Tech Stack: Oracle ATG, Oracle DB, Spring Webflow

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.