EAPware bemutatása a Japán Egyetemi Atlétika és Sportszövetség biztonsági továbbképzésén

UNIVAS: Safety Educational Program & Surveillance Report

2020. november 26-án, 29-én és 30-án “UNIVAS*: Safety Educational Program & Surveillance Report” workshopon  3 alkalommal mutatta be a Yutaka Saho EAPware szoftverünket. A Sport Safety egyesület és az EAPware képviseletében több mint 90 egyetemi sportoktató ismerhette meg a sportlétesítményekben használható vészhelyzeti cselekvési tervünket.

UNIVAS: Safety Educational Program & Surveillance Report

Japánban nagy kultúrája van többféle sportnak, éppen ezért az egyetemeken számos óra közül tudnak válogatni a hallgatók. A sportbiztonság éppen ezért ezekben az oktatási intézményekben kiemelkedően fontos.

Ezekben az intézményekben jelenleg nincsen kidolgozott EAP (Emergency Action Plan – vészhelyzeti akcióterv). Az alkalmazottak nincsenek felkészítve arra, hogy vészhelyzet esetén mi a protokoll, hogyan kell megvédeni az embereket és a környezetet. Kit, mikor és hogyan kell értesíteni, ha szükséges. Ezen ellentmondás feloldását valósítottuk meg projektünkben az FB Triangle partnercégünkkel és neki köszönhetően a Sports Safety Japan szervezettel közösen. Szoftveres megoldásunkat teljesen a japán piaci igényekre szabtuk.

A workshop keretein belül a résztvevők megismerhették:
– EAPware (eapdraw) üzleti újítását, amivel gyorsan és könnyedén el tudják készíteni saját sportlétesítményük vészhelyzeti akciótervét
– Valós időben történtő adat elemzést,
– Testre szabható biztonsági protokollok beállítását
– Az elkészült menekülési terv naprakészen tartásának módját
– Hogyan tudják a személyi sérülések kockázatát csökkenteni
– Hogyan tudják gyorsan és biztonságosan evakuálni a sportesemények résztvevőit

A bemutató során a résztvevők megismerték és hasznosnak találták szoftverünket, melyet a visszajelzések alapján szeretnének használni is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években IT-s cégként rengeteg tapasztalatot szereztünk „Emergency Protocol”-ok és „Emergency Action Plan” területén és ezzel az egyedi tudással segíthetünk a Távol-Keleten is.

Az „EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer” KKM/9857-1/2020 azonosító számú projektünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósult meg.

EAPware Külgazdasági és Külügyminisztérium

  • *UNIVAS: Japan Association for University Athletics and Sport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.