EAPware bemutatása a Japán Röplabda Liga biztonsági továbbképzésén

Volleyball-EAPware-Japan

2021. július 26-án a „V League (Volleyball League): Safety Educational Program” workshopon mutatta be a Yutaka Saho EAPware szoftverünket. A Sport Safety egyesület és a EAPware képviseletében több mint 120 röplabda sportágban dolgozó szakember ismerhette meg a sportlétesítményekben használható vészhelyzeti cselekvési tervünket.

Volleyball-EAPware-Japan

Japánban nagy kultúrája van a röplabdának ezért számos sporteseményt is szerveznek. Ezekben az intézményekben jelenleg nincsen kidolgozott EAP (Emergency Action Plan – vészhelyzeti akcióterv). Az alkalmazottak nincsenek felkészítve arra, hogy vészhelyzet esetén mi a protokoll, hogyan kell megvédeni az embereket és a környezetet. Kit, mikor és hogyan kell értesíteni, ha szükséges. . Ezen ellentmondás feloldását valósítottuk meg projektünkben az FB Triangle partner cégünkkel és neki köszönhetően a Sports Safety Japan szervezettel közösen. Szoftveres megoldásunkat teljesen a japán piaci igényekre szabtuk.

A workshop keretein belül Yutaka Saho megmutatta a résztvevőknek:

– Az EAPware (eapdraw) üzleti újítását, amivel gyorsan és könnyedén el tudják készíteni saját sportlétesítményük vészhelyzeti akciótervét
– Az egyszerűen kezelhető szoftveres felületet
– Hogyan lehet az elkészült menekülési tervet naprakészen tartani
– Hogyan tudják a személyi sérülések kockázatát csökkenteni
– Hogyan tudják gyorsan és biztonságosan evakuálni a sportesemények résztvevőit

A bemutató során a résztvevők megismerték és hasznosnak találták szoftverünket, melyet a visszajelzések alapján szeretnének használni is.

EAPware in Japan

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években IT-s cégként rengeteg tapasztalatot szereztünk „Emergency Protocol”-ok és „Emergency Action Plan” területén és ezzel az egyedi tudással segíthetünk a Távol-Keleten is.

Az „EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer” KKM/9857-1/2020 azonosító számú projektünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósult meg.

EAPware Külgazdasági és Külügyminisztérium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.