EAPware bemutatása kosárlabda edzők nyári továbbképzésen

Japan Basketball EAPware

2021. július 10-én „Japan Basketball Association: Coach License” workshopon mutatta be a Yutaka Saho EAPware szoftverünket. A Sport Safety egyesület és a EAPware képviseletében több mint 33 kosárlabda sportágban dolgozó szakember ismerhette meg a sportlétesítményekben használható vészhelyzeti cselekvési tervünket.

Japan Basketball EAPware

Japánban nagy kultúrája van a kosárlabdának ezért számos sporteseményt is szerveznek. Ezekben az intézményekben jelenleg nincsen kidolgozott EAP (Emergency Action Plan – vészhelyzeti akcióterv). Az alkalmazottak nincsenek felkészítve arra, hogy vészhelyzet esetén mi a protokoll, hogyan kell megvédeni az embereket és a környezetet. Kit, mikor és hogyan kell értesíteni, ha szükséges. . Ezen ellentmondás feloldását valósítottuk meg projektünkben az FB Triangle partner cégünkkel és neki köszönhetően a Sports Safety Japan szervezettel közösen. Szoftveres megoldásunkat teljesen a japán piaci igényekre szabtuk.

A workshop keretein belül Yutaka Saho megmutatta a résztvevőknek:

  • Az EAPware (eapdraw) üzleti újítását, amivel gyorsan és könnyedén el tudják készíteni saját sportlétesítményük vészhelyzeti akciótervét
  • Az egyszerűen kezelhető szoftveres felületet
  • Hogyan lehet az elkészült menekülési tervet naprakészen tartani
  • Hogyan tudják a személyi sérülések kockázatát csökkenteni
  • Hogyan tudják gyorsan és biztonságosan evakuálni a sportesemények résztvevőit

A bemutató során a résztvevők megismerték és hasznosnak találták szoftverünket, melyet a visszajelzések alapján szeretnének használni is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években IT-s cégként rengeteg tapasztalatot szereztünk „Emergency Protocol”-ok és „Emergency Action Plan” területén és ezzel az egyedi tudással segíthetünk a Távol-Keleten is.

Az „EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer” KKM/9857-1/2020 azonosító számú projektünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósult meg.

EAPware Külgazdasági és Külügyminisztérium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.