Adat-falat – Az élelmiszeripar adatszintű kihívásai

Gombatermesztés - Mesterséges intelligencia
Gombatermesztes - Mesterseges intelligencia
A Digitális Jólét Nonprofit Kft. szervezésében az élelmiszeripari kis- és középvállalkozásoknak lehetősége nyílt megismerni olyan digitalizációs technikákat, amivel növelhetik hatékonyságukat. A rendezvénysorozat különböző cégek már megvalósult projektein keresztül bepillantást engedett azokba a munkafolyamatokba, nehézségekbe, kihívásokba amivel a legtöbb vállalat szembesül, amikor digitalizálni szeretne.

Digitalizáció a növénytermesztés területén

Biró Attila, az ITware üzletfejlesztési vezetője 4 élelmiszeripari partnerünk sikeres digitalizációs folyamatain keresztül mutatta be, hogyan növelték versenyképességüket úgy, hogy a lehető legtöbb munkafolyamatot bízták a ``gépekre``. Ezekkel a szoftverekkel ügyfeleink a legjobb ár-érték arány mellett hajtják végre a mindennapi feladatokat.
Digitalizácio és Mi agráriumban

Megoldásunk: Automatizált mérésadatgyűjtő rendszer

Partnerünknek a legfontosabb digitalizációs igénye az volt, hogy a különböző típusú és eltérő helyen lévő mérőeszközök adatait egy központi rendszer tárolja és megjelenítse. Ilyen adatok például a hőmérséklet, fény- és hangerő, illetve az oxigén-, CO, CO2 és páratartalom. Megoldásunk a különféle szenzorok által érzékelt értékeket összegyűjti, rendszerezi, illetve a kívánt formában elérhetővé teszi ügyfelünk számára. Mindezt rendkívül költséghatékony módon és magas megbízhatóság mellett, hiszen az élelmiszeriparban alkalmazott legszigorúbb szabványoknak és elvárásoknak is megfelel.
Ilyen és ehhez hasonló alkalmazások lehetővé teszik a vállalatok számára az értékes adatok felhasználását amivel az emberierőforrás-igény is optimalizálható, ezáltal csökkenthetők a működési költségek. Lehetséges jövőbeni  irány a mesterséges intelligencia bevonása.  Az MI segítségével a fizikai munkák és egyszerűbb feladatokat kiválhatók, így a ideális alkalmazási terület a mesterséges intelligencia számára
A februári rendezvény résztvevői főleg agrár-élelmiszeripari vállalkozások és és az iparághoz kapcsolódó egyéb vállalkozások vezetői voltak. Amennyiben Ön lemaradt az elődásról és szívesen megnézné, vegye fel velünk a kapcsolatot. Keressen minket elérhetőségeinken ITW_sales@itware.hu email címen vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620 telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.