Export pályázat – Japán

Export EAPware palyazat

Legújabb projektünk különösen fontos számunkra, mivel az emberek biztonságát védi, vagy akár életeket menthet! EAPware szoftverünk sportlétesítményekben vagy rendezvényeken tartózkodók biztonságát védi. Vészhelyzet esetén az életmentést segíti, a kimenekítést megkönnyíti, minimálisra csökkentve ezzel a személyi sérülést!

 • Projekt címe:
  EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer
 • Kedvezményezett neve: ITware Kft. (ITware :: FB Triangle :: Sports Safety Japan)
 • Azonosító: KKM/9857-1/2020
 • Támogatási összeg: 10.000.000 Ft
 • Támogatás mértéke 60 %
 • Saját forrás: 6.666.666 Ft
 • Projekt teljes összege: 16.666.666 Ft
 • Projekt befejezési dátuma: 2021.06.30
 • Támogató: Külgazdasági és Külügyminisztérium

Az „EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer” KKM/9857-1/2020 azonosító számú projekt célja az volt, hogy az Európai Unióban már sikeresen és eredményesen alkalmazott, sportlétesítményekben használatos vészhelyzeti cselekvési tervet (Emergency Action Plan – EAP) a japán piacra adaptáljuk, a helyi specifikumokra igazítva. Korábban fejlesztettünk interaktív EAP előkészítő megoldást a Sports Safety területen dolgozó szakemberek bevonásával, amely nemzetközi trendeknek és szakmai sztenderdeknek megfelelő.

Mi is pontosan az EAPware, mi benne az egyedülálló?

EAPware az Emergency Action Plan szónak a rövidítése, ami „szakmai nyelven” egy elektronikus vészhelyzeti cselekvési terv és interaktív protokoll előkészítő szoftver. Végeredménye egy olyan írásos dokumentum, aminek célja, hogy vészhelyzetben segítsen az ott tartózkódok szakszerű és gyors kimenekülésében. Sérülés esetén a teljes felgyógyulás esélye percről percre csökken, ezért fontos, hogy a sporthelyszínek rendelkezzenek saját menekülési tervvel.

Az EAPware (eapdraw) bármikor egyszerűen testre szabható és aktualizálható néhány kattintással, így használata jelentős adminisztrációs időt takarít meg a létesítményért felelős személyeknek. Projektünk SaaS (software-as-a-service) alapú üzleti szolgáltatási felhő-modell, amelynek fókuszában a sport- és egyéb létesítményekben előforduló emberek biztonsága áll.

Linkedin kép Stay home

Segítségével a sport- és egyéb (kisebb vagy nagyobb tömegek befogadását biztosító) létesítményekben megfelelő tájékoztatást kapnak a résztvevők a menekülési lehetőségekről. Optimalizálja a sport és létesítménybiztonságot, ezáltal nő az emberek biztonsága egy esetleges evakuálásnál. Vészhelyzet esetén az összegyűlt tömeg biztonságosan kivezényelhető, így a személyi sérülések kockázata csökken, illetve a tömegpánik is elkerülhető.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években IT-s cégként rengeteg tapasztalatot szereztünk „Emergency Protocol”-ok és „Emergency Action Plan” területén és ezzel az egyedi tudással segíthetünk a távoli keleten is.

2003-ban, főként Ázsiában, megtapasztalták a SARS vírus okozta károkat. Cégünk egészségügyi fejlesztésekben szerzett tapasztalatait igyekszik adaptálni a COVID-19 esetében. Jelenleg is dolgozunk VPP (Virus Prevention Protocol) implementálásán, hogy segítsük a világot sújtó járvány legyőzését.

Az „EAPware – Interaktív vészhelyzeti cselekvési terv és protokoll előkészítő rendszer” KKM/9857-1/2020 azonosító számú projektünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósult meg.

Ha kérdése merülne fel, írjon ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

EAPware Külgazdasági és Külügyminisztérium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.