Miért fontos az adatvizualizáció?

Mit jelent az adatvizualizáció?
Vállalatok nap mint nap több ezer adatot generálnak árbevételről, forgalomról, marketing költségekről, termelési mennyiségekről, készletinformációkról, ügyfelekkel való ügyintézésekről és még számos egyéb KPI-kről. Ekkora mennyiségű és különböző adat átnézése, értelmezése ezek közötti összefüggések felismerése nagyon nehéz feladat. Erre nyújt megoldást az adatvizualizáció, melynek segítségével az összes aprólékos adat könnyen érthető– és hasznos – üzleti adatokká alakítható.
Mit jelent az adatvizualizáció?
Az összefüggéseket könnyebb felismerni, ha nem puszta számokban kell meglátni, hanem olyan vizuális formában ami megmutatja a kapcsolatokat és mintákat.
Ügyfelünknek egy olyan 3D-s grafikai megjelenítő alkalmazást készítettünk mellyel életre keltettük az adatokat és érthető módon mesélte el a számok mögött rejlő történeteket. Interaktív megjelenítéssel, gráfokkal a felhasználók érdekes és élvezetes módon dolgozták fel a bonyolult összefüggéseket is.
Keltse életre adatait, olvassa el legutóbbi  adatvizualizációs projektünk összefoglalását itt! 
Ha Ön is szeretne lenyűgőző és részletgazdag adatvizualizációkat, keressen minket elérhetőségeinken. Az egyik legnagyobb előnye egy ilyen alkalmazásnak, hogy segítenek a hatékonyabb döntéshozatalban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.