Xpertsys

ITware Kft részt vett az Xpertsys Kft. partnere és megrendelője számára készítendő online kiadványkezelő keretrendszer fejlesztésben. A projekt során a megrendelő igényei alapján külön Konvertáló modult, Tartalomkezelő modult és Megjelenítő modult készítünk.

Az egyes platformokra egységes böngésző alapú megoldást alakítottunk ki, így megspórolva a mobil verziók fejlesztésének időigényét. A megbízó számára fő szempont volt a testreszabott megoldás, és az általuk használt technológiákhoz való rugalmas alkalmazkodás, illetve a vásárlók számára minél kényelmesebb szolgáltatás és felhasználói élményt nyújtó felület biztosítása.

Tech Stack: Ruby on Rails, Java EJB 3.2 , JPA, Hibernate, JAX-RS, Maven, Arquillian, JWT(JJWT), Wildfly, Apache commons, Pdfbox, Angularis 1.5, NPM, Bower, Bootstrap, Ui router, Ui grid, Videogular, SASS)

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.