20 ÉV – Az ITware múltja és jelene II. rész

2021. cégünk életében különleges mérföldkő, hiszen az ITware 20 éves szülinapját ünnepeljük. Egyedülálló időutazásra invitáljuk Önt kedves olvasó! Az elmúlt két évtized kollégái és partnerei emlékein keresztül ismerheti meg az IT gépezetet működtető valódi embereket, kihívásokat és eredményeket, melyekre igazán büszkék vagyunk!. 

Az előző részben Sugár András ( a Westel 900 T-Mobile legendás vezérigazgatója) szemén keresztül ismerhet meg minket. Mostani bejegyzésünkben Jécsy Norbert (Westel 0660 ügyvezetője) emlékszik vissza a közös munkára.

Mit adott nekünk a ITware? Számlázási rendszert!

Az ITware szakemberei sikeresen integrálódtak a WESTEL, majd a T-Mobile informatikai tevékenységébe. Mi lettünk a JAZZ számlázási rendszer modulok önálló gazdái. Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködésének eredményét – WESTEL által fejlesztett JAZZ számlázási rendszert – a Magyar Telekom a mai napig használja ügyfélinformációs és számlázási célra.” 

Jécsy Norbert - Westel 0660

Jécsy Norbert (Westel 0660 ügyvezetője): 

“A Westel Rádiótelefon Kft.-nél 1994 – 2002 között dolgoztam, változó beosztásokban. … A Westelnél az hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a mobiltelefon szolgáltatás egy erős IT háttért igénylő üzletág. Kereskedőként akkor csak annyi kapcsolatban álltam a céges IT-vel, hogy a számítógépem és a levelezőrendszer működött. Ez akkor természetesnek tűnt, de már régóta tudom, hogy nem az. Erős és szakértő rendszergazda csapat kell ahhoz, hogy láthatatlan, szürke eminenciásként végezve a munkájukat a userek zavar­talanul használhassák a rendszert.

…az Ügyfélszolgálat élén napi kapcsolatba kerültem a CMIS-el, illetve a havi számlázással. Ez egy mélyebb rálátást tett lehetővé az IT-s csapat munkájára, és elismerésre méltónak tartottam, hogy a stabil üzemeltetés mellett jelentős szoftverfejlesztés is folyt, és rendszerint rövid idő alatt elkészültek azok az újabb fejlesztések, amelyeket mi kértünk, és amelyek a használat és a szolgáltatás színvonalának emelését tették lehetővé.

A Westeles pályám végén, a koncesszió lejártának és a nem hosszabbítás tudatában sajnos a végjáték kezdődött el. Ha jól emlékszem, az ITware akkoriban vált önállóvá, és szolgáltatott a 0660-nak. Mint a legfontosabb, készítette a havi előfizetői számlákat. Ennek kapcsán volt egy hosszú, kemény, de fair tárgyalásunk Dankó Sándorral a további együttműködés feltételeiről, amely végén mindkét fél számára elfogadható megállapodás született. Kimaradás és késedelem nélkül, minden hónapban kimentek a számlák.

Szakmailag magas színvonalú és korrekt munkát végzett a Westeles IT csapat a vezetéseddel, úgy az üzemeltetés, mint a szoftverfejlesztés terén. 

Boldog 20. születésnapot kívánok az ITware csapatának, és szeretettel üdvözlöm azokat a volt kollégákat, akikkel azokban az években együtt dolgoztam!

Üdvözlettel,

Jécsy Norbert

Következő részben Maradi István (T-Mobile és a Magyar Telekom korábbi CTIO-ja) fog mesélni a közös együttműködésünkről! Olvassa el azt is és ismerjen meg minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.