A legjobb 15 IT beszállító közé választott a Telekom

TOP IT beszallito telekom

Az ügyfélelégedettségi mutató nagyvállalati szinten egy roppant szoros verseny, melyben a legjobb beszállítók mérettetnek meg, és ahol a nyertes minden esetben az ügyfél!  Örömmel jelentjük, hogy immár hivatalosan is a Telekom Top15 IT beszállítója közé tartozunk.  Büszkék vagyunk rá, hogy az ITware szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely több mint két évtizede beszállítója és fejlesztőpartnere a Telekomnak.

Ahhoz, hogy egy beszállító partner Trusted Vendor elismerést kapjon, nagyon sok területen kell kiemelkedően teljesítenie, ennek mérése objektív mérőszámokkal történik. Ilyen például a

  • határidők betartása,
  • a pontos és jól használható dokumentáció készítés,
  • szakértelem,
  • rugalmasság,
  • együttműködési képesség
  • és természetesen az elvégzett munka minősége.

Kollégáink naprakész tudása és kreativitása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg, külön köszönjük kiváló munkájukat.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a kiemelt figyelem régi partnereink és kollégáink részére meghozza gyümölcsét. Mindig is azon dolgoztunk, hogy ügyfeleink munkáját korszerű informatikai megoldásokkal egyszerűsítsük. Nem kérdés, hogy a cégek hosszútávú sikerességét az ügyféligények magas szintű kielégítése biztosítja, ehhez pedig proaktív, barátságos és professzionális együttműködés szükséges. Az ITware számára a magas elvárások a minőségi munka alaptartozékai. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a hozzáállás cégkultúránk nélkülözhetetlen része.

Ez az eredmény a folyamatos fejlődésnek, a szoros együttműködésnek, folyamatok mély ismeretének köszönhető, a magasan képzett, proaktív hozzáálláson túlmenően. Az Telekom sikere, az ott dolgozó csapataink katalizátora! Célunk a Top10 és a Magyar Telekom még sikeresebbé tétele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.