Együtt megjártuk a mennyet és a poklot!

ITware - Bosch
Hiába a kánikula, mi akkor sem mondunk le a közös élményekről! Az ITware-nél hagyomány, hogy rendszeresen tartunk csoportos programot az irodán kívül is, hogy megszakítsuk a hétköznapi rutint. A koronavírus óta a legtöbben home office-ban dolgozunk, így még nagyobb szükség van rá, hogy együtt is töltsünk időt. 
Nyárindító programunkban mi is meglátogattuk a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol között – Hieronymus Bosch rejtélyes világa című kiállítását. A kollégák egy része viccelődött is, hogy mit is fogunk látni régi ügyfelünk Bosch-bemutatóján. Természetesen nem a Bosch gyárat látogattuk meg, hanem a németalföldi festőművész mintegy 90 művét bemutató tárlatát. A kiállítás azokat az örök emberi témákat járta körül, amelyeket Bosch oly eredeti módon, enigmatikus képi nyelvezettel fogalmazott meg a művein. Az erény és a bűn közötti választás, a hit és az igazság kérdései, a vágyak korlátlan megélése és féken tartása vagy az emberi lét szellemi minőségének kérdése.

Bosch kiállítas - Itware

A kiállítás izgalmai után megéheztünk és  a városszerte némi kultusszal is bíró Pántlika bisztróban vacsoráztunk közösen. Végre volt alkalmunk személyesen is beszélgetni és elbúcsúzni Spanyolországból érkező kollégáinktól is. Cégünk részt vesz a BOURNEMOUTH és a MALAGA Egyetemmel közös H2020 iGame egészüségi applikáció fejlesztésén. Ez a projekt különösen izgalmas és érdekes a számunkra, nem csak azért mert külföldi kollégákkal dolgozhatunk együtt, hanem mert igaz értéket adó alkalmazás lesz a végeredmény. Ha szeretne erről a gamifikációs elemeket is tartalmazó, az egészséges életmódot és mozgást támogató fejlesztésről olvasni, itt tudja megtenni. 

ITware - csapatépítő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.