Szervert adományoztunk a Budai Nagy Antal gimánizum részére

A XXII. kerületi gimnázium informatikatermeit fogja egyik adomány szerverünk segíteni.

A vírus járvány számos nehézséget okozott az oktatásban, hiszen az iskolák nem voltak felkészülve a teljes digitális átállásra. Cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy a jövő generációját segítse, így három szerverünket felajánlottuk azoknak a tanintézményeknek, ahol a legnagyobb a szükség rájuk. 

Az egyik ilyen iskola a 22. kerületi Budai Nagy Antal gimnázium lett, ahol eddig az iskola 2 szerverrel működtette az informatikai tantermet. Nagyon örülünk, hogy szerverünk segítségével nem fog akadozni a munka, ha még egy tanteremben dolgoznak a diákok. Az iskola 2004-ben elnyerte az „Ökoiskola” minősítést. Az egyik legfontosabb céljuk, hogy mindenkit megnyerjenek a környezetvédelem ügyének. Teszik ezt a tanítási órákon és programjaikon. Fontosnak tarjták a megismerést, a megtapasztalást és a tenni akarást a környezetünkért. 

A HP ProLiant ML350 szervert Hajdu Károly az ITware egyik tulajdonosa, valamint Tüzes Izabella marketing vezető adta át az iskola vezetőjének. További jó használatot kívánunk! 

Az iskola továbbra is szívesen fogad számítástechnikai felajánlásokat, így ha szeretne többet megtudni róluk, itt tud tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.