Átadtuk a Galgagyörki Általános Iskolának is ajándék szerverünket

Adomány szerverünk a tanárok munkáját fogja segíteni. 

Cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy a jövő generációját segítse, így három szerverünket felajánlottuk azoknak a tanintézményeknek, ahol a legnagyobb a szükség rájuk. Nagyon örülünk, hogy szervereink jó helyre kerültek és segítik az oktatást ebben a megváltozott helyzetben. 

Legmesszebbről a Galgagyörki Gárdonyi Géza Általános iskola vezetője érkezett, aki szintén nagyon hálás volt, mivel az iskola technikai felszereltsége messze elmarad az elvárttól. Eddig minden iskolai anyagot a tanárok emailben küldtek egymásnak, ebben fog segíteni szerverünk, hogy legyen egy közös tárhelye a tanári kar minden dolgozójának. Ezzel felgyorsul a munka és nem vesznek el dokumentumok.

A HP ProLiant ML350 szervert Hajdu Károly az ITware egyik tulajdonosa, valamint Tüzes Izabella marketing vezető adta át az iskola vezetőjének. További jó használatot kívánunk! 

Az iskola továbbra is szívesen fogad számítástechnikai felajánlásokat, így ha szeretne többet megtudni róluk, itt tud tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.