Büszkén jelentjük: 27. helyen végeztünk!

Idén is felkerültünk a legsikeresebb ICT-cégek top52-es listájára!

ITBusiness&Technology 10 éve rendezi meg a sikeres cégekről folyó TOP 52-es szavazást, ami lázas versenybe hozza a hazai ICT-társadalmat.

Egyrészt azért izgalmas, mert kiderül, hogy a TOP 100-as listáról ki jut be a TOP52-be. A listára azok kerülhetnek fel, akik valamilyen komoly eredményt értek el az IT területén, így már a TOP52-be bejutni is megtiszteltetés.

Másrészt kiderül, mennyire tudjuk mozgósítani kollégáinkat és üzleti partnereinket. Az eredmény arról is árulkodik, hogy cégünk értékrendjével, az általunk képviselt üzenettel mennyire azonosul környezetünk, hogy ezt szavazattal is elismerjék.

2020 konferencia mottója az Adat az új gyémánt, ami visszautalás Angela Merkel kijelentéshez, mely szerint az „adat az új olaj”. Az új „nyersanyag” a világ gazdasága számára nélkülözhetetlenné vált, és ennek az adatvezérelt gazdaságnak a technológiai és humán oldalát mutatta be a konferencia.

A rendezvény végén hirdettek eredményt, amiből kiderült, hogy 17 helyet javítottunk, amire nagyon büszkék vagyunk!

A díjátadón készült fotókból kiderül, hogy nagy nevű cégeket is sikerült magunk mögött hagyni, mint az i-Cell, Huawei, Barion, IT services, DIGI, Dell, Telenor és még jó párat. Versenytársunk volt a T-Systems, Google, Epam, Cisco, SAP Magyarország, IBM stb. Jövőre az lesz a kihívás, hogy kimagasló teljesítményünkkel még feljebb jussunk a ranglétrán.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek aki szavazott ránk! Az elismerés azt is jelenti számunkra, hogy jó irányba haladunk.

Cégünk 2 évvel ezelőtt jelölte ki stratégiai iránynak a mesterséges intelligencia területét. Ügyfeleinkkel történő beszélgetések során kiderült, hogy az adatok menedzselése, elemzése hatalmas segítséget nyújthat az üzleti döntésekben. Ha Önnek is kérdései vannak, szeretné felmérni milyen lehetőségeket rejt vállalata számára a mesterséges intelligencia bevezetése, akkor jöjjön el szakmai napunkra! Kétszer félnapos rendezvényünkön a gyakorlatban azonnal hasznosuló információkkal gazdagodhat, és megteheti a következő lépést vállalata fejlesztésében.

Ha kérdése merülne fel, írjon ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.