Csatlakoztunk a mesterséges intelligencia koalícióhoz

A Mesterséges Intelligencia (MI Koalíció) célja, hogy Magyarország a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén kerüljön az európai élvonalba.

A Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció 2018. október 9-én alakult meg 78 nemzetközi és hazai cég, egyetemek, tudományos műhelyek, szakmai és közigazgatási szervezetek részvételével.

“Hiánypótló vállalkozás felmérni, hogy ki milyen funkcióban vesz részt idehaza mesterséges intelligenciához köthető tevékenységekben, legyen szó cégekről, kutatókról, egyetemekről vagy tanácsadókról.”- mondta el a 2019-es IVSZ Menta Konferencián az MI Koalíció elnöke, Jakab Roland, aki egyben az IVSZ alelnöke is.

Cégünk azért csatlakozott a koalícióhoz,mert stratégiai célunk olyan mesterséges intelligencia alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztéseamelyek segítik a vállalatok versenyképességét, biztosítják azokat az erőforrásokat amivel növelhetik hatékonyságukat.

” Amíg a digitalizáció hatékonnyá teszi a folyamatainkat és lehetőséget ad az erőforrások újra osztására, addig az MI mindezt teljesen új alapokra helyezi. A mesterséges intelligencia megfelelő használatának elterjedése a hazai versenyképesség záloga, ezért az IVSZ fontosnak tartja, hogy ehhez a munkához szakmai támogatását adja, és aktívan részt vegyen a hazai MI stratégia, illetve akcióterv elkészítésében.” – emelte ki Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.

Cégünk 2 évvel ezelőtt jelölte ki stratégiai iránynak a mesterséges intelligencia területét. Ügyfeleinkkel történő beszélgetések során kiderült, hogy az adatok menedzselése, elemzése hatalmas segítséget nyújthat az üzleti döntésekben.

Ha Önnek is kérdései vannak, szeretné felmérni milyen lehetőségeket rejt vállalata számára a mesterséges intelligencia bevezetése, akkor jöjjön el szakmai napunkra! Kétszer félnapos rendezvényünkön a gyakorlatban azonnal hasznosuló információkkal gazdagodhat, és megteheti a következő lépést vállalata fejlesztésében.

Vegye igénybe AI szolgáltatásainkat!ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.