Hogyan segít a mesterséges intelligencia a gyakorlatban?

Online előadásunk során 5 különböző iparág mindennapi feladatain keresztül mutatjuk be, mire képes az MI!

A jelenlegi helyzetben sok vállalat halasztja el a tervezett beszerzéseket, csökkenti a fejlesztésre szánt költségkeretét és írja át a 2020-ra kitűzött bevételi terveit.

Mi, mint IT cég szeretnénk támogatni ebben a nehéz helyzetben környezetünket az egyik legértékesebbel, a tudásunkkal! Éppen ezért készítettük el első webináriumunkat, ahol az egyik leghatékonyabb eszközzel, a mesterséges intelligenciával foglalkoztunk.

Rengeteg információ kering az interneten a témáról, éppen ezért mi rendhagyó módon, gyakorlati példákon keresztül szemléltettük, hogyan alkamazzák a gépi tanulást 5 különböző iparágban.

Vezető Data Scientist kollégánk a HR, a mezőgazdaság, a gyártás technológia, a minőségellenőrzés és a távközlés területéről hozott esettanulmányokat. A prezentáció során megmutatta, hogyan lehet hatékonyságot növelni, ráfordított időt csökkenteni, sőt akár bevételt is növelni.

Amennyiben Ön is gondolkozik azon, hogyan tudná vállalata eredményességét mesterséges intelligencia szoftver használatával segíteni, akkor érdemes megnéznie ezt a 30 perces videót, melynek a végén érdekes kérdések is felmerülnek a résztvevők felől. Bízunk benne, hogy a következő alkalommal már élőben is velünk tart, mert akkor az Ön kérdésére is tudunk azonnal válaszolni. 

felvételt INGYENESEN megtekintheti, ehhez írjon emailt az ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620 telefonszámon. Kollégáink elküldik a linket, ahol megtekinthető az előadás, melyet a résztvevők több mint 100% ajánlana másoknak is!  Az előadás nyelve magyar, a diák angol nyelven olvashatók. 

Szeretne mélyebb tudást szerezni és hiteles információkhoz jutni a mesterséges intelligencia használatáról?

Figyelmébe ajánljuk a piacon egyedülálló AI Clinic oktatási csomagunkat, amivel akár több kollégája számára biztosítunk oktatást az MI-ről. A csomag része egy fél napos workshop is, ahol saját cégét közösen elemezzük, feltárjuk azokat a területeket, ahol segítséget jelenthet a mesterséges intelligencia és segítünk abban is, hogy érdemes-e cégének egyáltalán MI-vel foglalkoznia!  

Írjon emailt az ITW_sales@itware.hu címre vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620 telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.