Hogyan segíti egy magyar KKV tömegrendezvények biztonságát?

Legújabb projektünk különösen fontos számunkra, mivel az emberek biztonságát védi, vagy akár életeket menthet!

EAPware szoftverünk sportlétesítményekben vagy rendezvényeken tartózkodók biztonságát védi. Vészhelyzet esetén az életmentést segíti, a kimenekítést megkönnyíti, minimálisra csökkentve ezzel a személyi sérülést!

Mi is pontosan az EAPware, mi benne az egyedülálló?

EAPware az Emergency Action Plan szónak a rövidítése, ami „szakmai nyelven” egy elektronikus vészhelyzeti cselekvési terv és interaktív protokoll előkészítő szoftver. Végeredménye egy olyan írásos dokumentum, aminek célja, hogy vészhelyzetben segítsen az ott tartózkódok szakszerű és gyors kimenekülésében. Sérülés esetén a teljes felgyógyulás esélye percről percre csökken, ezért fontos, hogy a sporthelyszínek rendelkezzenek saját menekülési tervvel

Az EAPware különlegessége, hogy eredményesen alkalmazható sportlétesítményekben vészhelyzeti cselekvési tervek kidolgozására és folyamatos finomítására vagy naprakészen tartására. Az előkészítő megoldást a Sports Safety területen dolgozó japán szakemberek bevonásával készítettük, amely nemzetközi trendeknek és szakmai sztenderdeknek is megfelel. Segítségével a sport- és egyéb (kisebb vagy nagyobb tömegek befogadását biztosító) létesítményekben megfelelő tájékoztatást kapnak a résztvevők a menekülési lehetőségekről. Optimalizálja a sport és létesítménybiztonságot, ezáltal nő az emberek biztonsága egy esetleges evakuálásnál. Vészhelyzet esetén az összegyűlt tömeg biztonságosan kivezényelhető, így a személyi sérülések kockázata csökken, illetve a tömegpánik is elkerülhető.

Szoftverünk egyedisége, hogy bármikor egyszerűen testre szabható és aktualizálható néhány kattintással, így használata jelentős adminisztrációs időt takarít meg a létesítményért felelős személyeknek. Projektünk SaaS (software-as-a-service) alapú üzleti szolgáltatási felhő-modell, amelynek fókuszában a sport- és egyéb létesítményekben előforduló emberek biztonsága áll.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években IT-s cégként rengeteg tapasztalatot szereztünk „Emergency Protocol”-ok és „Emergency Action Plan” területén és ezzel az egyedi tudással segíthetünk a távoli keleten is.

2003-ban, főként Ázsiában, megtapasztalták a SARS vírus okozta károkat. Cégünk egészségügyi fejlesztésekben szerzett tapasztalatait igyekszik adaptálni a COVID-19 esetében. Jelenleg is dolgozunk VPP (Virus Prevention Protocol) implementálásán, hogy segítsük a világot sújtó járvány legyőzését.

Ha kérdése merülne fel, írjon ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.