Home office-ban folytatjuk a munkát!

Működésünk továbbra is zökkenőmentesen, rutinszerűen történik !

A COVID 19 és és a hozzá kapcsolódó rendkívüli intézkedések komoly kihívások elé állítja most a teljes vállalati szektort. Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében úgy döntöttünk, hogy minden kollégánk home office formában folytatja a napi munkát.

Cégünk ebben a helyzetben is hatékonyan tudja segíteni partnereit, hiszen évtizedes tapasztalatunk van a távoli (remote) jellegű fejlesztésekben, projektivitelben. Az alkalmazott fejlesztési módszertanok, a technológiai környezet ebben a helyzetben is lehetővé teszi, hogy még ha a vírus a „szobáinkba is kényszerít”, ugyanolyan hatékonyan szolgáljuk ki a felénk érkező fejlesztési, projekt igényeket. Működésünk továbbra is zökkenőmentesen, rutinszerűen történik.

Szakértelmünkkel folyamatosan segíteni szeretnénk Önt abban, hogy a váratlan helyzet ne borítsa fel teljesen a mindennapjait! Ha szüksége van szakmai tanácsra, hogy milyen informatikai eszközzel menedzselhető hatékonyan a közös munka, esetleg szakemberre van szüksége, akkor keressen bátran!

Továbbra is fontos, hogy türelemmel kitartsunk és mindannyiunk egészségét előtérbe helyezzük.

Ha kérdése merülne fel, írjon ITW_sales@itware.hu vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.