Ünnepi készülődés az ITware-nél

Karácsonyi üdvözlet

A céges karácsony az egyik legfontosabb rendezvényünk, hiszen ilyenkor van lehetőségünk kicsit leengedni, kizárni a munkát egy pár órára és barátként beszélgetni a kollégákkal. Sajnos idén sem tudtuk a járvány miatt méltóképpen megkoronázni az évet, viszont mindenképpen szerettük volna megköszönni az ITware csapatnak az egész éves nélkülözhetetlen munkát. Egészségünk érdekében idén egy különleges helyszínen a Vén Hajó étterem teraszán zártuk le az évet.

A 2021-es év a kemény munka, a jó eredmények és az ITware 20. születésnapja jegyében telt. A COVID-19 alatt sokkal nehezebb volt új ügyfeleket szerezni, új területeken-, piaci szegmensekben megmérettetni magunkat. A kollégáinknak köszönhetően olyan sikereket könyvelhetünk el, melyekre méltán lehetünk büszkék. Ezek összefoglalóját hamarosan feltesszük a honlapra is.

Ezúton szeretnénk nagyon Boldog Karácsonyt és örömökben gazdag Új Évet kívánni minden kedves kollégánknak, partnerünknek! Visszatekintve, talán nem is kell nagyobb dolgot remélnünk, minthogy jövőre is meg tudjuk ismételni az idei év sikereit. A következő évre pedig nagyon sok közösen kitűzött és elért célt kívánunk Nektek!

Karácsonyi ünnepség 2021

Dankó Sándor (CEO)

“2021-es év az ITware számára igazán különleges és felejthetetlen év volt, hiszen 20. születésnapunkat ünnepeltük. Visszatekintettünk az elmúlt két évtizedre és reméljük, hogy 2022-ben is hasonló sikereket érhetünk el kollégáinkkal és ügyfeleinkkel közösen!

Idén ismét tárgyi ajándékok helyett inkább a Látó-Tér Alapítványt támogatjuk, amely 25 éve segíti a vakokat és gyengénlátókat. Adományunkat rendszerint sérült gyermekek fejlesztésére fordítják.

A Látó-tér Alapítvány megalakulása óta különféle, többségében rehabilitációs jellegű programmal és szolgáltatással segíti a látássérült embereket mind az informatika, mind a sport, mind a művelődés terén. Az alapítvány támogatásainak jelentős részét cégek, vállalkozások biztosítják, ezért adakozzon velünk Ön is a szeretet ünnepén! Adományaikat kizárólag programjaik finanszírozására fordítják, működési költségeikre más forrásból teremtik elő a fedezetet.

Adományozzon Ön is a szeretet ünnepén! A Látótér-Alapítvány bankszámlaszáma: 10102086-68596202-00000006

Az ITware Kft. valamennyi munkatársa nevében áldott, békés karácsonyi ünnepeket és hatékony, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk Önnek és kollégáinak!

Bíró Attila (CTO)

“Szeretném mindenkinek még egyszer megköszönni ezt a fantasztikus évet! Számos kihívás volt az év során, de igazából ezek tették színessé a projekteket. Igazán eredményes, sikeres évet zártunk és tettük mindezt úgy, hogy folyamatokat optimalizáltunk és helyenként teljesen új módszertant is alkalmaztunk. Sok esetben a siker kulcsa pont a megújulás volt. A járvány nálunk is felgyorsította a folyamatok újraszervezését, de az eredmények magukért beszélnek!

Természetesen jövő is tartogat kihívásokat és mindig tudunk fejlődni. Szeretnénk továbbra is támogatni a szakmai fejlődést, dolgozunk izgalmas projektek-, valamint újabb területek meghódításán. Köszönöm a sok inspiráló élményt, motiváló hozzáállásotokat és az eredményes, igényes munkát!

Nagybalyi Nándor (Kereskedelmi igazgató)

“ Rengeteg minden történt ebben az évben is, de van néhány dolog, amit azt gondolom érdemes kiemelni ha visszatekintünk 2021-re. Az első és talán legfontosabb dolog, hogy sikeres évet zártunk, hiszen a kitűzött céges eredményterveket sikerült teljesítenünk.

Amit kiemelnék az idei év kapcsán az az, hogy több esetben is nyitottunk új és nehezebb kihívások irányába, és ezeket a kihívásokat mind technológiai oldalról, mind pedig üzleti oldalról sikeresen megugrottuk. Elég itt csak arra gondolnunk, hogy az idei évben AI alapú megállapodást szállítottunk a japán piacra, ami egyedülálló a magyar IT piacon.

A magam részéről tényleg azt gondolom, hogy a fenti eredmények nem egyszemélyes sikerek, hanem minden egyes ügy, projekt mögött mindig ott van egy-egy csapat, amelynek a tagjai elkötelezettek az adott terület sikeréért. Pont ezért szeretném mindenkinek megköszönni az idei évi közös munkát, még akkor is ha néha nem volt könnyű, ha hétvégén vagy az esti órákban is időnként helyt kellett állni!

Nagyon boldog karácsonyt és jó pihenést kívánok az ünnepi időszakra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.