Megrövidülő számlázási határidő

Szállítólevelek digitalizálása

Júliustól fontos változást jelent a pénzügyi adminisztrációban, hogy a számla kiállítására megszabott határidő a teljesítést követő 15 napról 8 napra rövidül.  Vagyis júliustól a termékértékesítéshez, vagy szolgáltatásnyújtáshoz kapcsolódó számlákat hamarabb el kell készíteni, és kibocsátani a partnerek, vásárlók, megrendelők felé.

Intézze gyorsan és gördülékenyen a szállítólevél pénzügyre való eljuttatását, akár személyes találkozás nélkül is

Ez a módosítás a szállítmányozási területen dolgozó cégeknek komoly adminisztratív kihívást jelent, mivel a sofőröknek gyorsabban kell leadni a szállítóleveket a pénzügy felé. Ebben a fokozott munkatempóban több a hibázási lehetőség, amit még több idő helyrehozni. Online rendszerünkkel kiküszöbölhetők az átállás nehézségei.

Évek óta dolgozunk szállítmányozási területen dolgozó ügyfelekkel Fleetware GPS nyomkövető alkalmazásunk révén, így tudjuk, hogy digitalizáció nélkül a hivatalos papírok eljuttatása nehézséget jelent a vállalatok részére.

Éppen ezért szeretnénk segíteni egy átlátható, zökkenőmentes és gyors megoldás szállításában.

Egyszerűen és könnyen kezelhető mobilapplikációnkkal a sofőrök és a pénzügy munkafolyamatiat tudjuk összekapcsolni távolról, valós időben, 0-24 órában.

Legyen naprakész a számlázással, kezelje fuvarokmányait gyorsan, egyszerűen!  

Ismerje meg kifejezetten szállítóleveleketet kezelő mobil alkalmazásunkat, így azon felül, hogy az Áfa-trv.-nek eleget tesz, időben megkaphatja számlája ellenértékét partnereitől. Az applikáción belüli megoldások segítik a kiszállítási ügyvitelt, a fuvarlevelek digitalizációját, a vállalati adatbázisokban való hatékony eligazodást.

Ha még nem ismerne minket, cégünk közel 20 éve elősorban hatékonyság növelő egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik mind belföldön, mint külföldön. Partnereink között mikro-, kis- és nagyvállalatokat is találtok, akiknek segítettünk az összetett üzleti kihívások leküzdésében.

Amennyiben ez a változás az Ön vállalatát is érinti vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk cégének a digitális átállásban.

Ha szeretne többet megtudni GPS nyomkövető szolgáltatásunkról, itt tud tájékozódni!

Ügyfélszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.