Mit ad nekünk a mesterséges intelligencia?

AI Tévhitek, valóság és gyakorlati alkalmazás lehetősége az ITware-nél

Nem kérdés, hogy a mesterséges intelligencián alapuló technológiák fejlesztése javíthatja vállalata hatékonyságát, csökkentheti költségeit, ennek ellenére kevés cég használja ki a a vállalati adatvagyon lehetőségeit.

A média eláraszt minket hangzatos és tudományos kifejezésekkel, gyakran bonyolult információkkal ijesztővé teszik az AI alkalmazását.

Cégünk kiemelt területe a mesterséges intelligencia használata mivel hiszünk benne, hogy az MI használatával olyan kapukat tudunk megnyitni partnereink számára, amik régen elképzelhetetlenek lettek volna. Szeretnénk a sajtó által generált félelmeket és félreértéseket eloszlatni, és gyakorlatorientált módon bemutatni az AI kínálta lehetőségeket.

AI Clinik Oktatás és Workshop ITWARE
Mesterséges intellignecia oktatás és Workshop

Éppen ezért létrehoztunk egy olyan „Bevetés a gépi tanulás rejtelmeibe” oktatási csomagot, ahol vezető Data Scientist kollégánk érthető módon magyarázza el a bonyolultnak tűnő alapfogalmakat, valós, gyakorlati példákon keresztül mutatja be az üzleti perspektívákat. Az elmélet és gyakorlat a jelen helyzetben 2x félnapos, online workshop, ahol max. 5 fő részvételére számítunk.

Kifejezetten azoknak hoztunk létre, akik szeretnének a gépi tanulás, adat elemzés témakörében további gyakorlati segítséget kapni. Az AI Clinic a legszükségesebb elméleti alapokat is áttekinti. Ezekre építve pedig segít eldönteni, hogy cégük hol tudja legjobban hasznosítani a mesterséges intelligenciát.

Miután a gépi tanulás lehetőségeivel megismerkedtek, egy újabb fél napos workshop keretében közösen kutatjuk, elemezzük, cége adataidban rejlő lehetőségeket. Együtt keressük azokat a lehetséges folyamatokat, ahol egy MI szoftver segíteni tudna kifejezetten az Ön vállalatánál. Itt is max. 5 fő részvételére számítunk a fókusz megtartása érdekében.


Hangzatos szakszavak nélkül, erre számíthat Data Science workshopunkon:

  • Saját, gyakorlati példáin, valódi döntés helyzeteken keresztül szemléltetjük adatai értékét
  • Kollégáival közösen elemezzük adatvagyona kiaknázási lehetőségeit
  • Az ország egyik legkiválóbb Data Scientist szakemberétől személyesen is tud kérdezni
  • Nap végére tudni fogja, hogyan érdemes cégének AI alapú megoldásokat alkalmaznia

Ilyen átfogó gyakorlati és saját cégre szabott workshop tudomásunk szerint nem található a piacon.

Tudjon meg többet az adatokat automatizáltan értékelő vagy öntanuló algoritmusokról és fektessen cége sikerességbe. Írjon emailt vagy hívjon minket telefonon +36 (1) 463-0620.

A járvány alatt többször is tartottunk ingyenes webinárt, ahol bemutattuk, hol tart jelenleg ez a technológia. Olvassa el a Computer World cikkét róla itt.

Szeretne résztvenni következő webirárunkon? Jelentkezzen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.