Rekord létszám az irodában

ITware 2021 irodai élet

A pandémia kezdete óta nem voltunk ilyen sokan egyszerre az irodában, mivel kollégáink védelme érdekében a legelsők között álltunk át a teljes home office-ra.  Informatikai cégként sokéves tapasztalatunk van a távoli (remote) jellegű fejlesztésekben, projek kivitelben, mégis nagyon örültünk, hogy újra együtt volt a csapat egy része. Ezen fényképen szinte minden részleg, „back-end és front-end” is képviseltette magát a cégtől. A pénzügy, a HR, a sales, a fejlesztés, de még a vezetőség is.

Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy optimálisan ötvözzük a home office-t a személyes egyeztetésekkel.  IT cégként az alkalmazott fejlesztési módszertanok, a technológiai környezet ebben a helyzetben is lehetővé teszi, hogy még ha a vírus a „szobáinkba is kényszerít”, ugyanolyan hatékonyan szolgáljuk ki a felénk érkező fejlesztési, projekt igényeket mint „régen”.

Heti szinten jelenleg 1-2 napot vagyunk az irodában, amit úgy alakítottunk át, hogy amennyiben szükséges találkozzunk személyesen is. Fontos meetingre készülve, vagy a közös ebéd során felszabadult környezetben tudjuk megbeszélni az ötleteinket és inspirálni egymást. Ezen a héten például „Zöld Nap” volt az irodában és frissen facsart gyümölcs-/zöldséglé és saláta várt minket.

A pandémia előtti időkben számtalan közös programot szerveztünk, amin kollégáink és családtagjaik is részt vettek. Közös kirándulások, múzeum látogatások, piknik, koncertek, vacsorák, mind mind részei voltak az ITware-es hétköznapoknak. Egyik kedvencünk a fagyi nap volt, ami még a kellemesen hűs irodában is jól esett minden alkalommal. Ha szeretnél többet megtudni rólunk és a csapatszellemről itt találsz fényképeket rólunk.

Szeretnél csatlakozni hozzánk?

Nagyszerű – folyamatos a felvételi nálunk. Sokféle munkakörbe és érdekes projektekbe keresünk kollégákat, így Te is megtalálod a hozzád illőt! Cégünk Magyarországról, Budapestről a 11.kerületből dolgozik, viszont a világ számos országába fejlesztettünk már. Ügyfeleinkben az a közös, hogy nagyszerű ötleteik vannak, viszont nincs elengedő idejük, csapatuk, vagy szaktudásuk az életrekeltéshez. Ebben segítünk mi nekik és örülnénk ha csatlakoznál hozzánk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.