Vegyen részt Mesterséges intelligencia webinárunkon!

Ismerje meg gyakorlati példákon, hogyan tudja vállalatát új szintre emelni a mesterséges intelligencia!

Az előző webinárok sikerén felbuzdúlva tovább fejlesztettük előadásunkat, így a technikai és üzleti megvalósításon túl,  a feltétlenül szükséges humán oldalt is megvizsgáljuk június 16-án. Ebben a Develor Tanáscsadó Zrt. senior trénere fog segíteni, aki több mint 6 éve dolgozik vezető- és ügyfélélmény fejlesztési projektekben.

Előadásában az MI mögött húzódó emberi, szervezeti folyamatokat mutatja be, hogy a fejlesztéssel töltött idő és a ráfordított erőforrások minél hatékonyabban hasznosulhassanak és a bevezetés során.

Jöjjön el és nézze meg előadásunkat 2020.06.16-án, kedden, 14 órától! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az alábbi linken erősítse meg részvételi szándékát!

Mire számíthat az előadás során?

• Bevezetés a mesterséges intelligencia alapjaiba
• Hol használják jelenleg, milyen trendek várhatók
• Esettanulmányok 5 különböző iparágból ( HR, gyártás-technológia, minőség-ellenőrzés, mezőgazdaság, telekommunikáció)
• Milyen lépések vezetnek a megvalósulásig
• Hogyan kezeljük a változás emberi oldalát az előkészítéstől a bevezetésig
• Élőben tud kérdezni szakértőinktől

webinárium során 5 különböző területről mutatunk be esettanulmányokat, amiket úttörő, mesterséges intelligencia technológiára épülő szoftverrel lehet megvalósítani. A HR, mezőgazdaság, gyártás, telekommunikáció területén alkalmazható MI megoldásokkal a vállalatok üzleti és műszaki előnyökhöz juthatnak, sőt akár bevételt is növelni.

Az előadás előképzettség nélkül is érthető, magyar nyelvű, célunk, hogy az elméleti lehetőségek helyett valódi, hasznosítható példákon keresztül ismerje meg a mesterséges intelligencia szoftvereket.

Néhány visszajelzés az előző webinárunkról, ahol több mint 80 fő vett részt és 100%-a ajánlaná ismerőseinek, kollégáinak! 

„Gratulálok a rendezvényhez és a professzionális előadáshoz!” (Magdó Emil, Grafcon ügyvezető)

„Kellemes volt a high level AI előadás és a kiválasztott területek sokszínűsége, rendkívül impozáns Gábor felkészültsége és célorientált szemlélete.” (Vaszkó Péter, Telekom)

„Visszafogott várakozással ültem le, hogy megnézzem a webinárt. De nagyon kellemesen csalódtam. Az egyik legjobb előadás volt, amit az utóbbi időben láttam.” (Stremeny Gábor, Develor)

Jöjjön el és nézze meg előadásunkat 2020.06.16-án, kedden, 14 órától! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az alábbi linken erősítse meg részvételi szándékát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.