Örömmel tudatjuk, hogy megújult a weboldalunk

Megújult az ITware honlapja

Szeretettel köszöntjük a megújult ITware honlapon! Sok-sok előkészítő munka és gondos tervezés után megújultunk, ami illeszkedik vállalatunk stratégiai irányához is.

Az ITware Kft. csaknem két évtizede elkötelezett híve a magas szintű szoftverfejlesztésnek. A szoftverek hatékony tesztelésében és a tesztelés minőségbiztosításában az automatizált tesztelés (akár mesterséges intelligenciával – self-healing – kombinálva), az egyik legmodernebb és leghatékonyabb eszköz. Éppen ezért ezt a fejlesztési irányt tűztük ki magunk elé, hogy a következő években ezeken a területeken segítsünk ügyfeleinknek. 

Érdemes figyelni honlapunkat, mert rendszeresen teszünk közzé híreket, aktualitásokat. Webinár formájában mesterséges intelligencia témakörben, digitális transzformációban is tartunk előadásokat, hogy naprakészen tartsuk tudását és inspiráljuk saját vállalata hatékonyságának fejlesztésében. Az online rendezvényeinket a LinkedIn és Facebook oldalunkon is közzétesszük, kövessen minket, hogy ne maradjon le a következő alkalomról. 

Weboldalunk tartalmai mostantól magyarul és angolul is elérhetőek! A jobb felső sarokban egyszerűen tud váltani a nyelvek között! 

Nem csak külsejében újultunk meg, hanem számos olyan tartalmi és funkcionális újítást alakítottunk ki, amivel üzleti és szakértői látogatóink is gyorsabban elérik a fejlesztési igényeikkel kapcsolatos információkat. 

Referencia munkáinkon keresztül könnyedén átlátható milyen feladatokban segítettünk ügyfeleinknek, ezeket milyen technológiai és üzleti elvárások alapján készítettük. A régi tartalmaink mind átkerültek, és újakat is folyamatosan készítünk, melyek közérthetőbbek,  hogy segítsük ügyfeleink tájékozódását.

HONLAPUNK ÚJDONSÁGAI

A webináriumokra és előadásokra való jelentkezés mostantól nem csak a hírleveleinkben lehetséges. Az új honlapon részletesebb leírást és egyszerűbb jelentkezést tudunk biztosítani. Érdemes figyelni honlapunkat, mert oktatásainkkal, új eseményekkel folyamatosan jelentkezünk.

Bízunk abban, hogy új oldalainkon sikerült még könnyebbé és egyszerűbbé tennünk a keresett információk elérését. Fontos szempont volt, hogy mobilon és tableten is tökéletes felhasználói élményt nyújtsunk, hiszen sok ügyfelünk már ilyen eszközökön böngészi oldalunkat. Reméljük, hogy az új honlap elnyeri  tetszését szívesen vesszük véleményét a változásról, az átalakulásról. Kérjük, ha bármilyen hibát észlel, jelezze nekünk.

Jó böngészést kívánunk angolul is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.