Megvannak Magyarország legjobb IT szakemberei, az ITware munkatársa 2017 legjobbja!

A 2017-es Országos IT Megmérettetés abszolút győztese és ezáltal az ország legsokszínűbb IT-s szakembere Zentai Ármin, az ITware Kft. munkatársa.

Az elsőként tavaly megendezett Országos IT Megmérettetésen több, mint 2300 szakember, 19 kategóriában, 10 fordulón át versenyzett egymással. Mindenki egy cél reményében indult el, hogy saját kategóriájában Ő legyen Magyarország legjobb IT szakembere.

A programsorozat célja az volt, hogy Magyarország megmutassa az itt tevékenykedő informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének általános bemutatására.

Az induló versenyzők bebizonyították, hogy szeretik játékosan megmérettetni tudásukat és képesek átlag feletti gyorsasággal megoldani az informatika területén felmerülő feladatokat. Az ország egész területéről jelentkeztek versenyzők a végzős egyetemistáktól kezdve a tapasztaltabb szakemberekig, akik közül mindenki talált kihívást a megmérettetésben.

A rendezvénysorozat abszolút győztese Zentai Ármin, 4 kategóriában bizonyult a legjobbnak:

  • JavaScript programozás
  • Linux üzemeltetés,
  • Weblap készítés
  • Security Coding
  • a C++ programozásban, pedig második helyezést ért el

Így Ármin (Minó) utazhat a CEBIT-re Hannoverbe, Európa legnagyobb üzleti-, innovációs- és digitális fesztiváljára.

Ezúton is szeretnénk gratulálni Minónak, aki már hivatalosan is 2017 legsokszínűbb IT szakembere, hogy kimagasló munkájának és szaktekintélyének köszönhetően tovább öregbítette az ITware Kft. hírnevét.

Zentai Ármin kollégánk legközelebbi elődadásai:

HOUG 2018 konferencián Április 09-én – Bővebb információk itt találhatók!

Az esemény további részleteiről, itt találnak további információt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és megkeressük megadott elérhetőségein. Minden kérdésre igyekszünk 1-3 munkanapon belül válaszolni.